Başkan Mustafa Üstek'ten Kuruluş Yıldönümü Mesajı

SPOR 26.05.2018 - 13:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Mustafa Üstek'ten Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Başkan Mustafa Üstek yeşil siyahlı kulübün kuruluşunun 52.yıl dönümüne istinaden bir kutlama mesajı yayınladı,   Başkan Üstek mesajında: Bundan 52 yıl önce Dr. Samim Gök başkanlığında kurulan, tarihi boyunca pek çok başarıya imza atmış yeşil siyahlı kulübümüzün 52. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.   Unutulmamalıdır ki Denizlispor bu şehrin en önemli değerlerinden biridir. Bu şanlı kulübümüzün en büyük değerleri olan taraftarlarımızın ve camiamızın dört gözle beklediği başarılar en yakın zamanda gelecektir.   Tüm Denizli halkının kulübümüzü tek yürek olarak desteklediği ve şanlı tarihimizdeki başarıların yeniden yakalanacağı günleri sabırsızlıkla bekliyor, bu başarıların üstüne çıkıp daha güzel günler göreceğimize yürekten inanıyorum.   "Sizlere olan en derin sevgi ve saygılarımla Denizlispor'umuzun 52. yılını kutluyorum. İyi ki varsın Denizlispor "dedi.

Başkan Mustafa Üstek yeşil siyahlı kulübün kuruluşunun 52.yıl dönümüne istinaden bir kutlama mesajı yayınladı,

 

Başkan Üstek mesajında: Bundan 52 yıl önce Dr. Samim Gök başkanlığında kurulan, tarihi boyunca pek çok başarıya imza atmış yeşil siyahlı kulübümüzün 52. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Unutulmamalıdır ki Denizlispor bu şehrin en önemli değerlerinden biridir. Bu şanlı kulübümüzün en büyük değerleri olan taraftarlarımızın ve camiamızın dört gözle beklediği başarılar en yakın zamanda gelecektir.

 

Tüm Denizli halkının kulübümüzü tek yürek olarak desteklediği ve şanlı tarihimizdeki başarıların yeniden yakalanacağı günleri sabırsızlıkla bekliyor, bu başarıların üstüne çıkıp daha güzel günler göreceğimize yürekten inanıyorum.

 

"Sizlere olan en derin sevgi ve saygılarımla Denizlispor'umuzun 52. yılını kutluyorum.

İyi ki varsın Denizlispor "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.