Başkan Necip Filiz”Bize yakışır şekilde karşılayacağız”

GÜNDEM 20.03.2017 - 20:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Necip Filiz”Bize yakışır şekilde karşılayacağız”

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı bu akşam düzenlemiş olduğu istişare toplantısında Başkan Filiz önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı'nın bu akşam Dede Deluxe'de düzenlemiş olduğu istişare toplantısında konuşan Başkan Necip Filiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye geleceği gün otobüsler ücretsiz olacak dedi.   Ak Parti Denizli İl Başkanlığı'nın düzenlediği istişare toplantısında konuşma yapan Başkan Necip Filiz; partililerine seslenerek devletimizin bu önemli referandum sürecinde güçlü bir Türkiye için var mısınız ? sorusuyla seslenerek, salonda bulunanlar hep birlikte "EVET" diyerek cevap verdi.       Filiz; "Sizler bu davanın birer neferisiniz gece gündüz hiç bıkmadan çalışan gönüldaşlarımızsınız.24 Mart Cuma günü Denizli'mize gelecek olan o gün yüz binlerce kişi ile Reisimizi karşılamak için elimizden gelenini hep birlikte yapacağız. O gün büyükşehir belediyemizin otobüsleri ücretsiz olacak. Bulunduğu bölgeye araçlar gelmediği zaman bizlere ulaşın ki, haber verin. Çünkü o gün hiçbir bölgemize gitmeyecek aracımız kalmayacak. Bu kutlu günde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Denizli'mize yakışır şekilde karşılayacağız.     Foto:Ebubekir İLAL
Ak Parti Denizli İl Başkanlığı bu akşam düzenlemiş olduğu istişare toplantısında Başkan Filiz önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı'nın bu akşam Dede Deluxe'de düzenlemiş olduğu istişare toplantısında konuşan Başkan Necip Filiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'ye geleceği gün otobüsler ücretsiz olacak dedi.

 

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı'nın düzenlediği istişare toplantısında konuşma yapan Başkan Necip Filiz; partililerine seslenerek devletimizin bu önemli referandum sürecinde güçlü bir Türkiye için var mısınız ? sorusuyla seslenerek, salonda bulunanlar hep birlikte "EVET" diyerek cevap verdi.    

 

Filiz; "Sizler bu davanın birer neferisiniz gece gündüz hiç bıkmadan çalışan gönüldaşlarımızsınız.24 Mart Cuma günü Denizli'mize gelecek olan o gün yüz binlerce kişi ile Reisimizi karşılamak için elimizden gelenini hep birlikte yapacağız. O gün büyükşehir belediyemizin otobüsleri ücretsiz olacak. Bulunduğu bölgeye araçlar gelmediği zaman bizlere ulaşın ki, haber verin. Çünkü o gün hiçbir bölgemize gitmeyecek aracımız kalmayacak. Bu kutlu günde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Denizli'mize yakışır şekilde karşılayacağız.

 

 

Foto:Ebubekir İLAL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.