Başkan Necip Filiz'den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

GÜNDEM 29.10.2018 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Necip Filiz'den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Cumhuriyet’in 95. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Başkan Filiz mesajında; Millet olarak büyük zafere ulaştığımız milli mücadelemiz olan cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. yıldönümünü aynı gururla, heyecanla ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadığımızı belirterek şu ifadelere yer verdi.   “Biz, farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, en zor şartlara ve bütün imkânsızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü istiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletiz. Bu zafer nice şehitlerin kanı ve nice gazilerin şeref payı ile aydınlanmıştır.  Aziz milletimiz, vatan ve mukaddesatını, istiklalini ve istikbalini korumak için; dünyada eşi benzeri görülmeyen örneğiyle vatanını yedi düvele karşı kahramanca düşman işgalinden kurtarmıştır.   Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti artık muasır medeniyetler seviyesi hedefine çok daha hızlı, sağlıklı ve istikrarla ilerlemektedir.   AK Parti İktidarıyla Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemiz çok daha büyük mesafeler kat edecek, birlik ve beraberlik içerisinde çok daha büyük başarılara imza atacak ve vatanımıza olan hizmet aşkımız artarak sürecektir.   Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklal kahramanlarımızı şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin 95. yılını idrak ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, bütün hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.  

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Cumhuriyet’in 95. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Filiz mesajında; Millet olarak büyük zafere ulaştığımız milli mücadelemiz olan cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. yıldönümünü aynı gururla, heyecanla ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşadığımızı belirterek şu ifadelere yer verdi.

 

“Biz, farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, en zor şartlara ve bütün imkânsızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü istiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletiz. Bu zafer nice şehitlerin kanı ve nice gazilerin şeref payı ile aydınlanmıştır.  Aziz milletimiz, vatan ve mukaddesatını, istiklalini ve istikbalini korumak için; dünyada eşi benzeri görülmeyen örneğiyle vatanını yedi düvele karşı kahramanca düşman işgalinden kurtarmıştır.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti artık muasır medeniyetler seviyesi hedefine çok daha hızlı, sağlıklı ve istikrarla ilerlemektedir.

 

AK Parti İktidarıyla Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemiz çok daha büyük mesafeler kat edecek, birlik ve beraberlik içerisinde çok daha büyük başarılara imza atacak ve vatanımıza olan hizmet aşkımız artarak sürecektir.

 

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklal kahramanlarımızı şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin 95. yılını idrak ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, bütün hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.