Başkan Örki: "2020 Projelerimiz Halkımızı Mutlu Edecek"

PAMUKKALE 31.12.2019 - 13:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Örki: "2020 Projelerimiz Halkımızı Mutlu Edecek"

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2020 yılının bir önceki seneden daha güzel geçmesini temenni etti. Başkan Örki, “2020 yılında halkımızın mutluluğu için önemli projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.   Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de ‘Mutlu İnsanların Yaşadığı İlçe Pamukkale’ sloganıyla çalışan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yeni yıl ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı.  Her yeni yılın yeni umut demek olduğunu söyleyen Başkan Örki mesajında, “Geride kalan 2019 yılı kimilerimiz için güzellikler kimimiz de için de sıkıntılarla geçti. Her yeni bir yıl herkes için yeni bir başlangıç anlamı taşır. Halkın mutluluğu için çalışmayı ilke edinen Pamukkale Belediyesi olarak yeni yılda da bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. 2019 yılında halkımızın her zaman yanlarında olduk. Belediyeden beklentilerini dinleme imkanımız oldu. Yeni yılda önceliklere göre çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Başta Pamukkale’de yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere Denizli halkı ve tüm ülkemizin yeni yılını kutluyorum. 2020 yılı tüm dünyaya barış ve mutluluklar getirsin” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2020 yılının bir önceki seneden daha güzel geçmesini temenni etti. Başkan Örki, “2020 yılında halkımızın mutluluğu için önemli projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

 

Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de ‘Mutlu İnsanların Yaşadığı İlçe Pamukkale’ sloganıyla çalışan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yeni yıl ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı.  Her yeni yılın yeni umut demek olduğunu söyleyen Başkan Örki mesajında, “Geride kalan 2019 yılı kimilerimiz için güzellikler kimimiz de için de sıkıntılarla geçti. Her yeni bir yıl herkes için yeni bir başlangıç anlamı taşır. Halkın mutluluğu için çalışmayı ilke edinen Pamukkale Belediyesi olarak yeni yılda da bu doğrultuda çalışmaya devam edeceğiz. 2019 yılında halkımızın her zaman yanlarında olduk. Belediyeden beklentilerini dinleme imkanımız oldu. Yeni yılda önceliklere göre çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Başta Pamukkale’de yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere Denizli halkı ve tüm ülkemizin yeni yılını kutluyorum. 2020 yılı tüm dünyaya barış ve mutluluklar getirsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.