BAŞKAN ÖRKİ, DEMUK ÜYELERİYLE BİRARAYA GELD

PAMUKKALE 01.10.2019 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

BAŞKAN ÖRKİ, DEMUK ÜYELERİYLE BİRARAYA GELD

  Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Akvadi Parkı’nda Denizli Model Uçak Spor Kulübü üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Örki, Pamukkale’ye katma değer sağlayacak projelere destek vermeye devam ettiklerini belirterek, “DEMUK ile birlikte ilçemize değer katacak neler yapabiliriz diye önemli istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki süreçte şehrimize özellikle tanıtım anlamında katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kısa adıDEMUK olan Denizli Model Uçak Spor Kulübü üyeleri ile bir araya geldi. Pamukkale Belediyesi Akvadi Parkı’ndagerçekleşen buluşmada, DEMUK üyelerimaket uçak, drone, uzaktan kumandalı araba ve gemilerlemini bir gösteri yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eşi Nur Örki ve çocuklarıyla etkinliğe katılırken, alanda bulunan maket uçak, drone, uzaktan kumandalı araba ve gemilerle yapılan gösteriyi hayranlıkla izleyerek, bilgiler aldı.     “ŞEHRİMİZE KATMA DEĞER SAĞLAYACAK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Model Uçak Spor Kulübü Üyeleri ile buluşmayı özellikle Pamukkale ilçe sınırları içerisinde yer alan, Ege Bölgesi’nin en büyük parkları arasında yer alan Akvadi Parkı’nda gerçekleştirdiklerini ifade etti. “Akvadi Parkı’nı daha da güzelleştirerek, 7’den 70’e her yaşta sporseverin aktif olarak kullanabildiği bir yer haline getireceğiz” diyen Başkan Örki, “Bugün de alanında uzman ve profesyonel bir ekipten oluşan Denizli Model Uçak Spor Kulübü üyeleri ile tanıştık ve birlikte ilçemize değer katacak neler yapabiliriz diye istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki süreçte şehrimize, özellikle tanıtım anlamında katma değer sağlayacak ortak projeler yürütmeyi planladık. Pamukkale gökkuşağı gibi birçok farklı rengi içinde barındıran, çok yönlü ve geniş yelpazeye sahip bir ilçe. Bu nedenle şehrimizin sahip olduğu potansiyelin bilincinde olarak çalışıyoruz. Bizlerin derdi, ilçemize daha da nasıl bir değer katarız. Her bir yeni gün ilçemizi nasıl marka bir kent haline getiririz diyerek yolumuzda ilerliyoruz” diye konuştu. Başkan Örki etkinlikte ayrıca drone ve uzaktan kumandalı araba ve gemi de kullandı. Buluşma, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Akvadi Parkı’nda Denizli Model Uçak Spor Kulübü üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Örki, Pamukkale’ye katma değer sağlayacak projelere destek vermeye devam ettiklerini belirterek, “DEMUK ile birlikte ilçemize değer katacak neler yapabiliriz diye önemli istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki süreçte şehrimize özellikle tanıtım anlamında katma değer sağlayacak projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kısa adıDEMUK olan Denizli Model Uçak Spor Kulübü üyeleri ile bir araya geldi. Pamukkale Belediyesi Akvadi Parkı’ndagerçekleşen buluşmada, DEMUK üyelerimaket uçak, drone, uzaktan kumandalı araba ve gemilerlemini bir gösteri yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eşi Nur Örki ve çocuklarıyla etkinliğe katılırken, alanda bulunan maket uçak, drone, uzaktan kumandalı araba ve gemilerle yapılan gösteriyi hayranlıkla izleyerek, bilgiler aldı.

 

 

“ŞEHRİMİZE KATMA DEĞER SAĞLAYACAK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Model Uçak Spor Kulübü Üyeleri ile buluşmayı özellikle Pamukkale ilçe sınırları içerisinde yer alan, Ege Bölgesi’nin en büyük parkları arasında yer alan Akvadi Parkı’nda gerçekleştirdiklerini ifade etti. “Akvadi Parkı’nı daha da güzelleştirerek, 7’den 70’e her yaşta sporseverin aktif olarak kullanabildiği bir yer haline getireceğiz” diyen Başkan Örki, “Bugün de alanında uzman ve profesyonel bir ekipten oluşan Denizli Model Uçak Spor Kulübü üyeleri ile tanıştık ve birlikte ilçemize değer katacak neler yapabiliriz diye istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki süreçte şehrimize, özellikle tanıtım anlamında katma değer sağlayacak ortak projeler yürütmeyi planladık. Pamukkale gökkuşağı gibi birçok farklı rengi içinde barındıran, çok yönlü ve geniş yelpazeye sahip bir ilçe. Bu nedenle şehrimizin sahip olduğu potansiyelin bilincinde olarak çalışıyoruz. Bizlerin derdi, ilçemize daha da nasıl bir değer katarız. Her bir yeni gün ilçemizi nasıl marka bir kent haline getiririz diyerek yolumuzda ilerliyoruz” diye konuştu. Başkan Örki etkinlikte ayrıca drone ve uzaktan kumandalı araba ve gemi de kullandı. Buluşma, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.