Başkan Örki’den 10 Nisan Mesajı

GÜNDEM 09.04.2020 - 16:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Örki’den 10 Nisan Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. Yılı ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Ülkemizin güvenliğini sağlayan polis teşkilatımızın tüm mensuplarının bu özel gününü kutluyorum” dedi.   Türk Polis Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası ile ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki bir mesaj yayımladı. “Kamu düzenini sağlamak için her türlü zorluğa göğüs gererek başarılı çalışmalar yapan emniyet görevlilerimizin bu özel günlerini kutluyorum” diyen Başkan Örki, “Bu cennet vatanımızın güvenliği ve huzuru için 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan polis teşkilatımızın mensupları kuruluşlarının 175. yılını kutluyor. Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız köklü kurumların başında gelmektedir. Koronavirüs ile mücadelede de belediye olarak kol kola çalıştığımız polislerimizin bu konuda gösterdikleri çaba da takdir edilecek türden. Bu duygularla tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası'nı kutluyorum. Görevi başında şehit olanlara rahmet, gazilerimizi de milletle anıyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. Yılı ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Başkan Örki, “Ülkemizin güvenliğini sağlayan polis teşkilatımızın tüm mensuplarının bu özel gününü kutluyorum” dedi.

 

Türk Polis Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası ile ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki bir mesaj yayımladı. “Kamu düzenini sağlamak için her türlü zorluğa göğüs gererek başarılı çalışmalar yapan emniyet görevlilerimizin bu özel günlerini kutluyorum” diyen Başkan Örki, “Bu cennet vatanımızın güvenliği ve huzuru için 7 gün 24 saat esasına göre görev yapan polis teşkilatımızın mensupları kuruluşlarının 175. yılını kutluyor. Ülkemizin ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız köklü kurumların başında gelmektedir. Koronavirüs ile mücadelede de belediye olarak kol kola çalıştığımız polislerimizin bu konuda gösterdikleri çaba da takdir edilecek türden. Bu duygularla tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası'nı kutluyorum. Görevi başında şehit olanlara rahmet, gazilerimizi de milletle anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.