Başkan Örki’den Kadir Gecesi Mesajı

PAMUKKALE 19.05.2020 - 09:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Örki’den Kadir Gecesi Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ramazan Bayramı’nın müjdecisi olan Kadir Gecesi ile ilgili mesaj yayımladı. Başkan Örki mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olduğuna inanılan bu mübarek gece tüm halkımıza hayırlar getirsin” dedi.   Kur’an-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı olduğu yazan Kadir Gecesibu yıl19 Mayıs’ı 20 Mayıs’a bağlayan günde idrak edilecek. Üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayının içinde yer alan Kadir Gecesi’nin İslam alemi tarafından yardımlar ve ibadetlerle geçirilmesi gerektiği ifade ediliyor. Bu önemli günle ilgili Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bir mesaj yayımladı. “Kadir Gecesi maneviyatı yüksek bir gecedir” diyen Başkan Örki, “Şükürler olsun ki rabbimize bir Kadir Gecesi’ne daha ulaştık. İslam aleminde bu mübarek gecede yapılan ibadetler, hayırlar ve duaların kabul olduğuna inanılır. Bu yıl yaşanan koronavirüs pandemisi nedeniyle Kadir Gecesi’ni önceki yıllarda olduğu gibi camilerimizi doldurarak değil mecburen evlerimizde idrak edeceğiz. Kadir Gecesi’nde sevdiklerinizle kucaklaşmayıp, mesaj veya arayarak kutlama yapabiliriz.Dualarımız ülkemizin ve dünyamızın eski sağlıklı günlerine dönmesi için olacaktır. Bu vesile ile tüm Pamukkaleli ve Denizlili vatandaşlarımız ile İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni kutlar, hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.   

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ramazan Bayramı’nın müjdecisi olan Kadir Gecesi ile ilgili mesaj yayımladı. Başkan Örki mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olduğuna inanılan bu mübarek gece tüm halkımıza hayırlar getirsin” dedi.

 

Kur’an-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı olduğu yazan Kadir Gecesibu yıl19 Mayıs’ı 20 Mayıs’a bağlayan günde idrak edilecek. Üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayının içinde yer alan Kadir Gecesi’nin İslam alemi tarafından yardımlar ve ibadetlerle geçirilmesi gerektiği ifade ediliyor. Bu önemli günle ilgili Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, bir mesaj yayımladı. “Kadir Gecesi maneviyatı yüksek bir gecedir” diyen Başkan Örki, “Şükürler olsun ki rabbimize bir Kadir Gecesi’ne daha ulaştık. İslam aleminde bu mübarek gecede yapılan ibadetler, hayırlar ve duaların kabul olduğuna inanılır. Bu yıl yaşanan koronavirüs pandemisi nedeniyle Kadir Gecesi’ni önceki yıllarda olduğu gibi camilerimizi doldurarak değil mecburen evlerimizde idrak edeceğiz. Kadir Gecesi’nde sevdiklerinizle kucaklaşmayıp, mesaj veya arayarak kutlama yapabiliriz.Dualarımız ülkemizin ve dünyamızın eski sağlıklı günlerine dönmesi için olacaktır. Bu vesile ile tüm Pamukkaleli ve Denizlili vatandaşlarımız ile İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni kutlar, hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.