Başkan Örki’den Zabıtalara Kutlama

PAMUKKALE 04.09.2020 - 09:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Örki’den Zabıtalara Kutlama

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Zabıta Teşkilatı’nın 194. Kuruluş yıl dönümünde Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Örki, “Zabıta arkadaşlarımız 7 gün 24 saat esasıyla Pamukkaleli vatandaşlarımızın yanında oluyor” dedi.   Her yıl 1-7 Eylül tarihleri Zabıta Haftası olarak kutlanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Zabıta Teşkilatı’nın 194. yıl dönümü nedeniyle Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personellerin bu özel günlerini kutladı.     Zabıta teşkilatının toplum için önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Başkan Örki, “Zabıta haftanız kutlu olsun. Belediyecilik hizmetlerini yerine getirirken en çok faydalandığımız birimlerden biri zabıtadır. Vatandaşlarımızla iletişim halinde olan birimlerden birisiniz. Hem devletin menfaatini hem de vatandaşın huzurunu koruyorsunuz. Sizler vatandaşlarla bir araya geldiğimizde devletimizin şefkatli yüzünü gösterirken, halkın sağlığını tehdit edenlere de çelik gibi bir iradeyle devletimizin gücünü gösteriyorsunuz. Sizler bugüne kadar anlımızı ak, başımızı dik tuttunuz. Pamukkale Belediyesi’nin Zabıta Müdürlüğü çalışanları her zaman olduğu gibi Koronavirüspandemisi boyunca da halkımızın hep yanındaydı. Kimi zaman 65 yaş üstü vatandaşlarımızın pazar alış verişlerinde yardımcı oldu, kimi zaman ise sokağa çıkma döneminde halkımızın ekmeğini kapısına kadar götürdü. Zabıta Müdürlüğü’nde görev alan arkadaşlarımız diğer tüm birimlerdeki mesai arkadaşlarımız gibi Pamukkale’de yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzuru için çalışmaya devam edecektir. Başarılarınızın daimi olmasını diliyorum” dedi.    

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Zabıta Teşkilatı’nın 194. Kuruluş yıl dönümünde Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Örki, “Zabıta arkadaşlarımız 7 gün 24 saat esasıyla Pamukkaleli vatandaşlarımızın yanında oluyor” dedi.

 

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri Zabıta Haftası olarak kutlanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Zabıta Teşkilatı’nın 194. yıl dönümü nedeniyle Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personellerin bu özel günlerini kutladı.

 

 

Zabıta teşkilatının toplum için önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Başkan Örki, “Zabıta haftanız kutlu olsun. Belediyecilik hizmetlerini yerine getirirken en çok faydalandığımız birimlerden biri zabıtadır. Vatandaşlarımızla iletişim halinde olan birimlerden birisiniz. Hem devletin menfaatini hem de vatandaşın huzurunu koruyorsunuz. Sizler vatandaşlarla bir araya geldiğimizde devletimizin şefkatli yüzünü gösterirken, halkın sağlığını tehdit edenlere de çelik gibi bir iradeyle devletimizin gücünü gösteriyorsunuz. Sizler bugüne kadar anlımızı ak, başımızı dik tuttunuz. Pamukkale Belediyesi’nin Zabıta Müdürlüğü çalışanları her zaman olduğu gibi Koronavirüspandemisi boyunca da halkımızın hep yanındaydı. Kimi zaman 65 yaş üstü vatandaşlarımızın pazar alış verişlerinde yardımcı oldu, kimi zaman ise sokağa çıkma döneminde halkımızın ekmeğini kapısına kadar götürdü. Zabıta Müdürlüğü’nde görev alan arkadaşlarımız diğer tüm birimlerdeki mesai arkadaşlarımız gibi Pamukkale’de yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzuru için çalışmaya devam edecektir. Başarılarınızın daimi olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.