Başkan Örki: "Endişelenmeyin, Yanınızdayız"

PAMUKKALE 11.04.2020 - 18:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Örki: "Endişelenmeyin, Yanınızdayız"

Hafta sonu için sokağa çıkma yasağı uygulanmasının ardından vatandaşlarda oluşan tedirginlik üzerine başkanlardan birbiri ardına açıklamalar geldi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Endişelenmeyin, tüm imkanlarımızla yanınızdayız” mesajını verdi.   İçişleri Bakanlığı tarafından 12 Nisan Pazar günü, saat: 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra açıklamalarda bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Örki, “Endişelenmeyin, tüm imkanlarımızla yanınızdayız” mesajı geldi.   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, iki günlük sokağa çıkma yasağının koronovirüs salgınının etkilerini azaltmak için alındığını belirterek, devletin tüm imkanlarıyla vatandaşının yanında olduğunu söyledi. Örki, “Biz de Pamukkale Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla sizlerin yanındayız. İletişim için 444 9 220 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.            

Hafta sonu için sokağa çıkma yasağı uygulanmasının ardından vatandaşlarda oluşan tedirginlik üzerine başkanlardan birbiri ardına açıklamalar geldi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Endişelenmeyin, tüm imkanlarımızla yanınızdayız” mesajını verdi.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 12 Nisan Pazar günü, saat: 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinden sonra açıklamalarda bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Örki, “Endişelenmeyin, tüm imkanlarımızla yanınızdayız” mesajı geldi.

 


Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, iki günlük sokağa çıkma yasağının koronovirüs salgınının etkilerini azaltmak için alındığını belirterek, devletin tüm imkanlarıyla vatandaşının yanında olduğunu söyledi. Örki, “Biz de Pamukkale Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla sizlerin yanındayız. İletişim için 444 9 220 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.