Başkan Örki: "Gazeteciler 15 Temmuzda vatan savunması için vatanseverleri göreve çağırdı"

PAMUKKALE 26.07.2019 - 10:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Örki: "Gazeteciler 15 Temmuzda vatan savunması için vatanseverleri göreve çağırdı"

Basın Bayramı nedeniyle gazetecilerle bir araya gelen Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gazetecilerin 15 Temmuzda vatan savunması söz konusu olduğunda vatanseverin göreve davet edilmesinde etkin bir rol aldığını söyledi.  Başkan Örki '24 Temmuz Basın Bayramı' dolayısı ile kentteki ulusal ve yerel medya mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Pamuk Kafe'de gerçekleştirilen etkinliğe, Başkan Örki, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, basın mensupları ve aileleri katıldı. Programda konuşma yapan Başkan Örki, üniversite yıllarında bir gazeteci olmayı hayal ettiğini belirtti. Basının görevinin sadece insaların merakını giderip bilgilendirme yapma olmadığını söyleyen Başkan Örki, 15 Temmuzu anımsatarak, "15 Temmuzda yaptığınız iş, aynı zamanda vatan savunması söz konusu olduğunda ülkenin vatanseverlerini o göreve davet edilmesini sağlamak oldu" dedi.    Program yemek ikramının ardından sona erdi.       

Basın Bayramı nedeniyle gazetecilerle bir araya gelen Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gazetecilerin 15 Temmuzda vatan savunması söz konusu olduğunda vatanseverin göreve davet edilmesinde etkin bir rol aldığını söyledi. 


Başkan Örki '24 Temmuz Basın Bayramı' dolayısı ile kentteki ulusal ve yerel medya mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Pamuk Kafe'de gerçekleştirilen etkinliğe, Başkan Örki, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, basın mensupları ve aileleri katıldı. Programda konuşma yapan Başkan Örki, üniversite yıllarında bir gazeteci olmayı hayal ettiğini belirtti. Basının görevinin sadece insaların merakını giderip bilgilendirme yapma olmadığını söyleyen Başkan Örki, 15 Temmuzu anımsatarak, "15 Temmuzda yaptığınız iş, aynı zamanda vatan savunması söz konusu olduğunda ülkenin vatanseverlerini o göreve davet edilmesini sağlamak oldu" dedi. 

 

Program yemek ikramının ardından sona erdi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.