Başkan Örki Halkı Dinledi

PAMUKKALE 12.02.2020 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Örki Halkı Dinledi

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her ay düzenlediği halk gününün ikincisinde vatandaşların dertlerini dinledi. “Bizler çözüm için buradayız” diyen Başkan Örki, “Halkımızı dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak için düzenlediğimiz halk gününe katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.   Pamukkale Belediyesi her ayın ilk Çarşamba günü Halk Günü’nde vatandaşları ağırlıyor. İlki Ocak ayında yapılan Halk Günü’nün ikincisi Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin geçen hafta yurt dışında olması nedeniyle bir hafta sonra gerçekleşti. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de yapılan Halk Günü’ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Halk Günü’nün vatandaşları dinlemek için yapıldığını söyleyen Başkan Örki, “Biz her zaman ve her fırsatta halkımızı dinliyoruz. Haftada en az bir gün mahallelere gidip orada vatandaşlarımızı dinliyoruz.  Ayda 1 gün de belediyemizde sizleri misafir ederek dertlerinizi dinleyip çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ama illaki Halk Günü’nü beklemeyin. Ne zamanki ihtiyacınız oldu, bir şeyleri paylaşmanız gerekti hemen çıkın gelin. Randevuya gerek yok. Benim olmadığım zamanlarda da yardımcılarım sizlerin sorunlarına çözüm bulmaya hazır” dedi. Vatandaşlar tek tek başkan Örki ile görüşerek sorunlarını dile getirip, çözüm bulabiliyor.     HALK GÜNÜ UYGULAMASI GÜZEL   Halk Günü’ne katılan vatandaşlar ise bu uygulama ile ilgili görüşlerini açıkladı. Necati Gülmez “Gelip başkanla hemen görüşmek benim için önemli. Çok memnun kaldım. Uygulama hoşuma gitti. Sorunlarımızı iletip hemen çözüm bulunması önemli. Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” derken, Mustafa Karaçay ise “Halk günü önemli. Başkanla görüşmek ve derdimizi anlatma imkanı bulduk. Bunun devamını diliyorum” diye konuştu. Halil Karakoç, “Gayet güzel. Başkanla yüz yüze görüşmek çok güzel. Vatandaş yüz yüze kendi derdini anlatabiliyor. Yapılacak ne varsa ilgili kişiler yapıyor” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Mart ayının ilk Çarşamba gününde de Halk Günü’nde halkı dinlemeye devam edecek.  

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her ay düzenlediği halk gününün ikincisinde vatandaşların dertlerini dinledi. “Bizler çözüm için buradayız” diyen Başkan Örki, “Halkımızı dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak için düzenlediğimiz halk gününe katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi her ayın ilk Çarşamba günü Halk Günü’nde vatandaşları ağırlıyor. İlki Ocak ayında yapılan Halk Günü’nün ikincisi Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin geçen hafta yurt dışında olması nedeniyle bir hafta sonra gerçekleşti. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de yapılan Halk Günü’ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Halk Günü’nün vatandaşları dinlemek için yapıldığını söyleyen Başkan Örki, “Biz her zaman ve her fırsatta halkımızı dinliyoruz. Haftada en az bir gün mahallelere gidip orada vatandaşlarımızı dinliyoruz.  Ayda 1 gün de belediyemizde sizleri misafir ederek dertlerinizi dinleyip çözüm bulmaya çalışıyoruz. Ama illaki Halk Günü’nü beklemeyin. Ne zamanki ihtiyacınız oldu, bir şeyleri paylaşmanız gerekti hemen çıkın gelin. Randevuya gerek yok. Benim olmadığım zamanlarda da yardımcılarım sizlerin sorunlarına çözüm bulmaya hazır” dedi. Vatandaşlar tek tek başkan Örki ile görüşerek sorunlarını dile getirip, çözüm bulabiliyor.

 

 

HALK GÜNÜ UYGULAMASI GÜZEL

 

Halk Günü’ne katılan vatandaşlar ise bu uygulama ile ilgili görüşlerini açıkladı. Necati Gülmez “Gelip başkanla hemen görüşmek benim için önemli. Çok memnun kaldım. Uygulama hoşuma gitti. Sorunlarımızı iletip hemen çözüm bulunması önemli. Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” derken, Mustafa Karaçay ise “Halk günü önemli. Başkanla görüşmek ve derdimizi anlatma imkanı bulduk. Bunun devamını diliyorum” diye konuştu. Halil Karakoç, “Gayet güzel. Başkanla yüz yüze görüşmek çok güzel. Vatandaş yüz yüze kendi derdini anlatabiliyor. Yapılacak ne varsa ilgili kişiler yapıyor” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Mart ayının ilk Çarşamba gününde de Halk Günü’nde halkı dinlemeye devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.