Başkan Osman Zolan’dan öğrencilere YGS öncesi moral

EĞİTİM 06.03.2017 - 12:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Osman Zolan’dan öğrencilere YGS öncesi moral

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Eğitim İçin El Ele projesine katılan öğrencilerle bir araya gelerek YGS öncesi gençlere moral verdi. Eğitim İçin El Ele projesinin bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Bu proje kardeşin kardeşe sahip çıkmasıdır” dedi.

  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 2008-2009 eğitim-öğretim yılında başlattığı Eğitim İçin El Ele projesine katılan öğrenciler ve aileleri ile buluştu. Anemon Otel’de düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, öğrenciler ve aileleri katıldı. Başkan Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, donanımlı ve geleceğe hazır gençler yetiştirmek gerektiğini vurgulayarak, “Eğitim olmadan hiçbir şeyi başaramayız. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir, hazinemizdir. Biz gençlerimizi ne kadar iyi eğitirsek, onları ne kadar bilgi ve özgüven ile donatırsak geleceğimiz de o kadar iyi olacaktır. Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, bilim ve teknolojiyle iç içe bir gençlik ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacaktır” dedi.     “Bu proje bir dayanışma örneğidir”   Eğitim İçin El Ele ile üniversitelilerin büyük bir fedakarlık örneği göstererek lise öğrencilerine eğitim verdiğini belirten Başkan Zolan: “40 üniversiteli gencimiz boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek istediler ve değerli vakitlerini liseli gençlerimize eğitim vermek için ayırdılar. Bencil davranmayarak kendilerinden sonra gelen nesillerinde eğitimlerine yardımcı olmak istediler. Bu bir dayanışma örneğidir, kardeşin kardeşe sahip çıkmasıdır. Ben genç öğretmenlerimize sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum “dedi.     Sınav öncesi stres uyarısı   Hayatın her anının bir sınav olduğunu ifade eden ve YGS öncesi öğrencilerin strese girmemesi gerektiğini belirten Başkan Zolan: “Siz gerekli hazırlıklarınızı yaptınız. Allah emeklerinizin karşılığını size verecektir. Sınav esnasında sizi dışarıda bekleyerek her zaman yanınızda olduğunu gösteren ailelerinizi üzmeyin ve elinizden gelen gayreti göstererek başarılı olmaya çalışın” diye konuştu. Daha sonra öğrenciler, aileleri ve eğitimcilerle sohbet eden Başkan Osman Zolan öğrencilere başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Eğitim İçin El Ele projesine katılan öğrencilerle bir araya gelerek YGS öncesi gençlere moral verdi. Eğitim İçin El Ele projesinin bir dayanışma örneği olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Bu proje kardeşin kardeşe sahip çıkmasıdır” dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 2008-2009 eğitim-öğretim yılında başlattığı Eğitim İçin El Ele projesine katılan öğrenciler ve aileleri ile buluştu. Anemon Otel’de düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, öğrenciler ve aileleri katıldı. Başkan Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, donanımlı ve geleceğe hazır gençler yetiştirmek gerektiğini vurgulayarak, “Eğitim olmadan hiçbir şeyi başaramayız. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir, hazinemizdir. Biz gençlerimizi ne kadar iyi eğitirsek, onları ne kadar bilgi ve özgüven ile donatırsak geleceğimiz de o kadar iyi olacaktır. Milli ve manevi değerlere sahip çıkan, bilim ve teknolojiyle iç içe bir gençlik ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacaktır” dedi.

 

 

“Bu proje bir dayanışma örneğidir”

 

Eğitim İçin El Ele ile üniversitelilerin büyük bir fedakarlık örneği göstererek lise öğrencilerine eğitim verdiğini belirten Başkan Zolan: “40 üniversiteli gencimiz boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek istediler ve değerli vakitlerini liseli gençlerimize eğitim vermek için ayırdılar. Bencil davranmayarak kendilerinden sonra gelen nesillerinde eğitimlerine yardımcı olmak istediler. Bu bir dayanışma örneğidir, kardeşin kardeşe sahip çıkmasıdır. Ben genç öğretmenlerimize sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum “dedi.

 

 

Sınav öncesi stres uyarısı

 

Hayatın her anının bir sınav olduğunu ifade eden ve YGS öncesi öğrencilerin strese girmemesi gerektiğini belirten Başkan Zolan: “Siz gerekli hazırlıklarınızı yaptınız. Allah emeklerinizin karşılığını size verecektir. Sınav esnasında sizi dışarıda bekleyerek her zaman yanınızda olduğunu gösteren ailelerinizi üzmeyin ve elinizden gelen gayreti göstererek başarılı olmaya çalışın” diye konuştu. Daha sonra öğrenciler, aileleri ve eğitimcilerle sohbet eden Başkan Osman Zolan öğrencilere başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.