Başkan Osman Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı

DENİZLİ 14.06.2018 - 10:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Osman Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramların sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılar olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, rahmet, mağfiret ve bereketin yağmur olup yağdığı mübarek ramazan ayını uğurladıklarını belirterek, bir kez daha Ramazan Bayramı'na erişmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Bayramların çok özel bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızın pekiştiği bu mübarek günlerde akraba, dost, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi insanlarımızı ziyaret etmeli, onların gönüllerini alıp en yakınımızdan başlayarak, muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza el uzatmalı, en önemlisi de bu vatan için kanını ve canını veren şehitlerimizin ailelerini ve gazilerimizi unutmamalıyız" dedi.     Ramazan ayının Denizli'de dolu dolu geçtiğini, her gün bir ya da iki mahallede düzenledikleri iftarlar ile bu mübarek ayın maneviyatını hemşehrileriyle aynı sofrada yaşamaktan, ekmeklerini paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği ramazan ayımıza Allah'ım tekrar kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bu vesilelerle Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm dünyayı kuşatmasını, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramların sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılar olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, rahmet, mağfiret ve bereketin yağmur olup yağdığı mübarek ramazan ayını uğurladıklarını belirterek, bir kez daha Ramazan Bayramı'na erişmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Bayramların çok özel bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bayramlar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapılardır. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızın pekiştiği bu mübarek günlerde akraba, dost, yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahibi insanlarımızı ziyaret etmeli, onların gönüllerini alıp en yakınımızdan başlayarak, muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza el uzatmalı, en önemlisi de bu vatan için kanını ve canını veren şehitlerimizin ailelerini ve gazilerimizi unutmamalıyız" dedi.

 

 

Ramazan ayının Denizli'de dolu dolu geçtiğini, her gün bir ya da iki mahallede düzenledikleri iftarlar ile bu mübarek ayın maneviyatını hemşehrileriyle aynı sofrada yaşamaktan, ekmeklerini paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği ramazan ayımıza Allah'ım tekrar kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bu vesilelerle Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm dünyayı kuşatmasını, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.