Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı

DENİZLİ 11.07.2016 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı

denizli haber / denizli haberleri / denizli 20 haber / Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde bölücü terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Denizlili Astsubay Burak Erten ve 4 Mehmetçik için başsağlığı mesajı yayımladı.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün mevkiindeki hain saldırıda şehit olan Denizlili Astsubay Burak Erten ve 4 Mehmetçik için taziye mesajı yayımladı. Mesajında, güvenlik güçlerinin Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemek isteyen hain terör örgütleriyle yurdun dört bir yanında büyük bir fedakarlıkla mücadele ettiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine kast eden hainlerin hiçbir saldırısı karşılıksız kalmayacak, bu alçaklara misliyle cevap verilmeye devam edilecektir. Bu kutsal mücadelede vatan ve millet uğruna toprağa düşen kahraman şehitlerimiz de binlerce yıldır olduğu gibi yine Türk milletinin kalbinde minnet ve şükranla anılmaya devam edilecek, asla unutulmayacaktır” ifadelerini kullandı.   Teröre karşı verilen büyük mücadelenin en sert şekilde süreceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Ülkemizin huzur ve barışını hedef alan kana susamış caniler hain emellerine asla ulaşamayacak, gereken cevabı misliyle alacaklardır. Hain pusuda şehadet şerbetini içen hemşehrimiz Astsubay Çavuş Burak Erten ve 4 silah arkadaşına Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Denizlimize ve milletimize başsağlığı diliyorum.”
denizli haber / denizli haberleri / denizli 20 haber / Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde bölücü terör örgütünün düzenlediği hain saldırıda şehit olan Denizlili Astsubay Burak Erten ve 4 Mehmetçik için başsağlığı mesajı yayımladı.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün mevkiindeki hain saldırıda şehit olan Denizlili Astsubay Burak Erten ve 4 Mehmetçik için taziye mesajı yayımladı. Mesajında, güvenlik güçlerinin Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemek isteyen hain terör örgütleriyle yurdun dört bir yanında büyük bir fedakarlıkla mücadele ettiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine kast eden hainlerin hiçbir saldırısı karşılıksız kalmayacak, bu alçaklara misliyle cevap verilmeye devam edilecektir. Bu kutsal mücadelede vatan ve millet uğruna toprağa düşen kahraman şehitlerimiz de binlerce yıldır olduğu gibi yine Türk milletinin kalbinde minnet ve şükranla anılmaya devam edilecek, asla unutulmayacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Teröre karşı verilen büyük mücadelenin en sert şekilde süreceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Ülkemizin huzur ve barışını hedef alan kana susamış caniler hain emellerine asla ulaşamayacak, gereken cevabı misliyle alacaklardır. Hain pusuda şehadet şerbetini içen hemşehrimiz Astsubay Çavuş Burak Erten ve 4 silah arkadaşına Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine, Denizlimize ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.