Başkan Osman Zolan Denizlispor'u ziyaret etti

SPOR 04.03.2017 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Osman Zolan Denizlispor'u ziyaret etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Samsunspor maçı öncesi futbolculardan galibiyet sözü aldı

  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pazar günü saat 13.00’te oynanacak Samsunspor maçı öncesi tesisleri ziyaret etti. Denizlispor’dan hiçbir zaman maddi ve manevi yardımını esirgemeyen ve bunun yanında Cuma günü de hatırı sayılır maddi yardım yapan Başkan Osman  Zolan, tesislerde akşam yemeğine katıldı.        Burada futbolcular, teknik heyet ve yönetimle sohbet eden başkan Zolan, bu maçın kazanılmasını istedi. Yemekte konuşan başkan Zolan, “Çok iyi bir oyuncu topluluğu ve iyi bir futbol izliyorum. Geçen senekilerden daha farklı bir Denizlispor var. Bu takım yenildiğinde hepimiz üzülüyoruz. Kazandığında hepimiz mutlu oluyoruz. Sizlere inancım ve güvencim tam. Samsunspor maçında sizlerden galibiyet bekliyorum” dedi. Denizlispor yönetimi ise, başkan Zolan'ın şimdiye kadar yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.   
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Samsunspor maçı öncesi futbolculardan galibiyet sözü aldı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pazar günü saat 13.00’te oynanacak Samsunspor maçı öncesi tesisleri ziyaret etti. Denizlispor’dan hiçbir zaman maddi ve manevi yardımını esirgemeyen ve bunun yanında Cuma günü de hatırı sayılır maddi yardım yapan Başkan Osman  Zolan, tesislerde akşam yemeğine katıldı.

 

 

 

 Burada futbolcular, teknik heyet ve yönetimle sohbet eden başkan Zolan, bu maçın kazanılmasını istedi. Yemekte konuşan başkan Zolan, “Çok iyi bir oyuncu topluluğu ve iyi bir futbol izliyorum. Geçen senekilerden daha farklı bir Denizlispor var. Bu takım yenildiğinde hepimiz üzülüyoruz. Kazandığında hepimiz mutlu oluyoruz. Sizlere inancım ve güvencim tam. Samsunspor maçında sizlerden galibiyet bekliyorum” dedi. Denizlispor yönetimi ise, başkan Zolan'ın şimdiye kadar yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.