Başkan Osman Zolan Memur-Sen’e Konuk Oldu

DENİZLİ 29.12.2017 - 14:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Osman Zolan Memur-Sen’e Konuk Oldu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Denizli İl Temsilciliğinin daveti üzerine yönetim kurulu ile bir araya geldi.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Denizli İl Temsilciliğinin daveti üzerine yönetim kurulu toplantısına katıldı. Memur-Sen Denizli İl Başkanı Osman Tavşan, davetlerine icabet eden Başkan Osman Zolan'a teşekkür ederek, “Toplantımıza katıldığınız için yönetim kurulum ve üyelerim adına size teşekkür ediyorum. Denizli'de hayata geçirdiğiniz projelerle ilgili bizlere vermiş olduğunuz bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim” dedi. Özellikle Denizli Büyükşehir Belediyesinin son dönemde hayata geçirdiği projeleri anlatan Başkanı Osman Zolan, Denizli için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi.   “Denizli daha güzel olacak”   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Projelerimiz, hızlı bir şekilde devam ediyor. Denizli merkezimizde ve ilçelerimizde hizmete aldığımız projelerimiz de var, devam eden projelerimiz de. En kısa sürede tamamını hizmete almayı planlıyoruz. Özellikle ulaşım alanında yaptığımız yatırımlar Denizli’de ulaşımı daha yaşanabilir bir hale getirecek. Alt yapı çalışmalarımızı tamamladığımız bölgelerde üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Onları da tamamladığımızda ulaşım anlamında şehrimizde büyük bir rahatlama olacak” dedi. Ziyaretin sonunda Memur-Sen Denizli İl Başkanı Osman Tavşan, Başkan Osman Zolan'a Kuran'ı Kerim hediye etti.    

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Denizli İl Temsilciliğinin daveti üzerine yönetim kurulu ile bir araya geldi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Denizli İl Temsilciliğinin daveti üzerine yönetim kurulu toplantısına katıldı. Memur-Sen Denizli İl Başkanı Osman Tavşan, davetlerine icabet eden Başkan Osman Zolan'a teşekkür ederek, “Toplantımıza katıldığınız için yönetim kurulum ve üyelerim adına size teşekkür ediyorum. Denizli'de hayata geçirdiğiniz projelerle ilgili bizlere vermiş olduğunuz bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim” dedi. Özellikle Denizli Büyükşehir Belediyesinin son dönemde hayata geçirdiği projeleri anlatan Başkanı Osman Zolan, Denizli için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

 

“Denizli daha güzel olacak”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Projelerimiz, hızlı bir şekilde devam ediyor. Denizli merkezimizde ve ilçelerimizde hizmete aldığımız projelerimiz de var, devam eden projelerimiz de. En kısa sürede tamamını hizmete almayı planlıyoruz. Özellikle ulaşım alanında yaptığımız yatırımlar Denizli’de ulaşımı daha yaşanabilir bir hale getirecek. Alt yapı çalışmalarımızı tamamladığımız bölgelerde üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Onları da tamamladığımızda ulaşım anlamında şehrimizde büyük bir rahatlama olacak” dedi. Ziyaretin sonunda Memur-Sen Denizli İl Başkanı Osman Tavşan, Başkan Osman Zolan'a Kuran'ı Kerim hediye etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.