Başkan Osman Zolan oyunu kullandı

GÜNDEM 16.04.2017 - 13:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Osman Zolan oyunu kullandı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması kapsamında oyunu kullandı. Türkiye için önemli bir gün olduğunu belirten Başkan Zolan, “Bugün millet iradesinin sandığa yansıyacağı ve ülkemiz açsından daha güzele, daha iyiye gitmenin başlangıcı olacak bir gün” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması kapsamında oyunu Gerzele Mahallesi’ndeki Servergazi Anadolu İmam Hatip Lisesi 2071 numaralı sandıkta kullandı. Oyunu kullanmaya eşi Berrin Zolan ile birlikte gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sandık görevlilerine "iyi çalışmalar" diledi. Oyunu kullanmasının ardından eşi Berrin Zolan ile birlikte gazetecilere açıklama yapan Başkan Zolan, Türkiye için önemli bir gün olduğunu belirterek, “Bugün millet iradesinin sandığa yansıyacağı ve ülkemiz açsından daha güzele, daha iyiye gitmenin başlangıcı olacak bir gün” dedi.    “Ülkemizi yeni bir başlangıca götürecektir”   TBMM’nin anayasa değişikliğini kabul edip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı günden beri mahalle mahalle değişikliğin ne tür güzellikler getireceğini anlattıklarını ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Bu meselenin şahsi olmadığını, millet meselesi olduğunu anlattık. Bugün de vatandaşlık görevimizi yaptık. Ülkemiz açısından, şehrimiz açısından çok önemli. İnşallah buradan çıkacak anayasa değişikliği sonucu ülkemizi yeni bir başlangıca götürecektir. Her şey yarın için daha güzel olsun. Emek veren, katkı sağlayan ve oy kullanan herkese teşekkür ediyorum.”    “Daha güçlü bir Türkiye için”   Berrin Zolan ise, “Bugün vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için geldik, oyumuzu kullandık. Daha güçlü bir Türkiye için çıkacak sonucun güzel olmasını diliyorum. Ülkemiz için, çocuklarımız için, geleceğimiz için güzellikler diliyorum” dedi.   
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması kapsamında oyunu kullandı. Türkiye için önemli bir gün olduğunu belirten Başkan Zolan, “Bugün millet iradesinin sandığa yansıyacağı ve ülkemiz açsından daha güzele, daha iyiye gitmenin başlangıcı olacak bir gün” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması kapsamında oyunu Gerzele Mahallesi’ndeki Servergazi Anadolu İmam Hatip Lisesi 2071 numaralı sandıkta kullandı. Oyunu kullanmaya eşi Berrin Zolan ile birlikte gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sandık görevlilerine "iyi çalışmalar" diledi. Oyunu kullanmasının ardından eşi Berrin Zolan ile birlikte gazetecilere açıklama yapan Başkan Zolan, Türkiye için önemli bir gün olduğunu belirterek, “Bugün millet iradesinin sandığa yansıyacağı ve ülkemiz açsından daha güzele, daha iyiye gitmenin başlangıcı olacak bir gün” dedi. 

 

“Ülkemizi yeni bir başlangıca götürecektir”

 

TBMM’nin anayasa değişikliğini kabul edip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı günden beri mahalle mahalle değişikliğin ne tür güzellikler getireceğini anlattıklarını ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Bu meselenin şahsi olmadığını, millet meselesi olduğunu anlattık. Bugün de vatandaşlık görevimizi yaptık. Ülkemiz açısından, şehrimiz açısından çok önemli. İnşallah buradan çıkacak anayasa değişikliği sonucu ülkemizi yeni bir başlangıca götürecektir. Her şey yarın için daha güzel olsun. Emek veren, katkı sağlayan ve oy kullanan herkese teşekkür ediyorum.” 

 

“Daha güçlü bir Türkiye için”

 

Berrin Zolan ise, “Bugün vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için geldik, oyumuzu kullandık. Daha güçlü bir Türkiye için çıkacak sonucun güzel olmasını diliyorum. Ülkemiz için, çocuklarımız için, geleceğimiz için güzellikler diliyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.