Başkan Öz'de Başkan Arslan'a ziyaret

DENİZLİ 27.12.2019 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Öz'de Başkan Arslan'a ziyaret

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 26. Dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret etti.   AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, ziyarette, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Başkan Yardımcısı Selma Tutgun AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, MHP İlçe Başkanı Murat Genç, Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.   Abdurrahman Öz, Türkiye'deki tüm AK Partili belediyelere destek ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını bu kapsamda Çameli Belediyesini de ziyaret ettiklerini söyledi. Seçim sürecinde gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı Başkan Arslan ve ekibini tebrik eden Öz, ikinci döneminde Başkan Arslan ve ekibine başarılar diledi.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 2014 yılından ve 2019 yerel seçimlerinden sonra yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında Abdurrahman Öz'e bilgi vererek, ziyaretin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi ve teşekkür etti.    

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 26. Dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret etti.

 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, ziyarette, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Başkan Yardımcısı Selma Tutgun AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, MHP İlçe Başkanı Murat Genç, Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

 

Abdurrahman Öz, Türkiye'deki tüm AK Partili belediyelere destek ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını bu kapsamda Çameli Belediyesini de ziyaret ettiklerini söyledi. Seçim sürecinde gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı Başkan Arslan ve ekibini tebrik eden Öz, ikinci döneminde Başkan Arslan ve ekibine başarılar diledi.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 2014 yılından ve 2019 yerel seçimlerinden sonra yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında Abdurrahman Öz'e bilgi vererek, ziyaretin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi ve teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.