Başkan Özbaş 23 Nisan ve Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

GÜNDEM 22.04.2017 - 17:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Özbaş 23 Nisan ve Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 23 Nisan ve Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 23 Nisan ve Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.   Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, pazar gecesi idrak edilecek olan Miraç Kandili ile ilgili olarak mesaj yayımladı.    Başkan Özbaş, “Üç aylarda Regaip Kandiliyle başlayan mübarek geceler birçok hikmet, sır ve bereketi içinde barındıran Miraç Kandili ile devam eder. Yardıma muhtaçlara el uzatma, destek olma ve paylaşım bu mübarek aylarda ve gecelerde daha da ayrı bir önem kazanmaktadır. İdrak edecek olduğumuz mübarek Miraç Kandili, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in mukaddes ve manevi yolculuğudur. Miraç her şeyden önce başta Peygamber efendimiz olmak üzere her mümin için manevi terfi, Allah ile buluşma ve insanlık adına sorumluluk üstlenmektir. Pazar gecesi idrak edeceğimiz Miraç Kandili'nin tüm İslam alemine, vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını, bu özel gecede edilecek olan duaların ve yapılacak ibadetlerin Allah katında kabulünü diliyor, tüm hemşerilerimizin kandilini en içten duygularımla kutluyorum” dedi.     Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş Özbaş; “23 Nisan’ı bu yıl da gururla kutlayacağız” Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özbaş mesajında, “Geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum” dedi.   Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir gurur ile kutlamaktayız. Çocuklarımızın, yürekleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, düşünceli, duyarlı bireyler olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdan beklentimiz; kendilerini geleceğe daha iyi hazırlamaları, ülkemizin aydınlık yarınları için yılmadan çalışmalarıdır. Bizlere düşen görevde, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim edebilmektir. Bu vesileyle geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum” dedi.   SARAYKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK ŞENLİĞİ Sarayköy Belediyesi çocukların bayramını en güzel şekilde geçirmeleri ve eğlenmeleri için 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliği düzenledi. 23 Nisan Pazar Günü, ilçe Stadyumunda saat 11.00 ile 16.00 saatleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği’nde top havuzu, bugee-run, sumo güreşi, büyük kaydırak, penaltı kalesi, canlı langırt, dart, labirent yer alacak. Ayrıca çocuklara sürprizlerde yapılacak. 
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 23 Nisan ve Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 23 Nisan ve Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, pazar gecesi idrak edilecek olan Miraç Kandili ile ilgili olarak mesaj yayımladı. 

 

Başkan Özbaş, “Üç aylarda Regaip Kandiliyle başlayan mübarek geceler birçok hikmet, sır ve bereketi içinde barındıran Miraç Kandili ile devam eder. Yardıma muhtaçlara el uzatma, destek olma ve paylaşım bu mübarek aylarda ve gecelerde daha da ayrı bir önem kazanmaktadır. İdrak edecek olduğumuz mübarek Miraç Kandili, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav)’in mukaddes ve manevi yolculuğudur. Miraç her şeyden önce başta Peygamber efendimiz olmak üzere her mümin için manevi terfi, Allah ile buluşma ve insanlık adına sorumluluk üstlenmektir. Pazar gecesi idrak edeceğimiz Miraç Kandili'nin tüm İslam alemine, vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasını, bu özel gecede edilecek olan duaların ve yapılacak ibadetlerin Allah katında kabulünü diliyor, tüm hemşerilerimizin kandilini en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

 

 

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş Özbaş; “23 Nisan’ı bu yıl da gururla kutlayacağız”


Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özbaş mesajında, “Geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum” dedi.

 

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir gurur ile kutlamaktayız. Çocuklarımızın, yürekleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, düşünceli, duyarlı bireyler olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdan beklentimiz; kendilerini geleceğe daha iyi hazırlamaları, ülkemizin aydınlık yarınları için yılmadan çalışmalarıdır. Bizlere düşen görevde, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim edebilmektir. Bu vesileyle geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum” dedi.

 

SARAYKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK ŞENLİĞİ
Sarayköy Belediyesi çocukların bayramını en güzel şekilde geçirmeleri ve eğlenmeleri için 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliği düzenledi. 23 Nisan Pazar Günü, ilçe Stadyumunda saat 11.00 ile 16.00 saatleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği’nde top havuzu, bugee-run, sumo güreşi, büyük kaydırak, penaltı kalesi, canlı langırt, dart, labirent yer alacak. Ayrıca çocuklara sürprizlerde yapılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.