Başkan Özbaş, İlçe Halkı İçin Seminer İstedi

DENİZLİ 28.07.2017 - 15:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Özbaş, İlçe Halkı İçin Seminer İstedi

Dağ Arama Kurtarma (DAK) ekibi, Sarayköy’de meydana gelen ve 420 hektar alanın etkilendiği orman yangınının ardından Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Özbaş, meydana gelen orman yangını ve geçtiğimiz günlerde yaşanan depremin ardından DAK ekibinden ilçe halkına yangın ve depreme karşı eğitim semineri vermesini istedi.

Sarayköy’de 3 Temmuz Pazartesi günü meydana gelen, herkesi derinden üzen orman yangını ve trafik kazasının ardından Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Dağ Arama Kurtarma (DAK) ekibi, orman yangınında yanan 420 hektar alanın tekrar ağaçlandırma çalışmalarında destek olmak istediklerini söyledi.   DAK Başkanı Mustafa Etiman, “ Biz ekip olarak yanan orman bölgesine yapılacak olan ağaçlandırma çalışmalarına katılarak destek olmak istiyoruz. Afet gecesinde artık, yanık cam kokuları, Denizli’yi sardığında ‘bir şeyler yapmalıyız’ dedik ve ekibi topladık. Sarayköy’deki bir büfeden yangına müdahale eden itfaiyedeki arkadaşlarımıza ve halkımıza dağıtmak için soğuk su aldık. Yüreği güzel büfeci abimiz ‘Siz bizim için geldiniz’ diyerek soğuk suların hepsini ücretsiz verdi. Sarayköy halkının afet zamanından nasıl kenetlendiğini gördük. Birinci ekibimiz yangına müdahale ederken. Maalesef tanker patlaması oldu. İkince ekibimiz o bölgeye intikal etti ve arama çalışmalarına başladık. Türk halkının genlerinde olan yardımseverliği doğru kullanması için gerekli olan eğitimleri halkımıza vermek için elimizden geleni yapacağız. Sadece yangında değil depremde de bilinçlenmemiz gerekiyor. Deprem bölgesi olan Denizli’nin içinde oluşan Denizli'ye ait bir Arama Kurtarma Derneği olmayı hedefledik ve başarı ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.   Ziyarette bulunan ekibe teşekkür eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Sarayköy 3 Temmuz’da büyük olaylar atlattı. O gün tüm hemşehrilerimiz Denizli dahil olmak üzere kenetlendik ve meydana gelen olaylara karşı omuz omuzaydık. DAK ekibimizin her bireyine bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sizler ve sizin gibi olan ekiplerimiz bizler için çok önemli. Çünkü tek hedefiniz zor durumda olan insanlara yardım etmek. Bu çok güzel bir olgu... İnşallah yangında kaybettiğimiz alanlarımızın tekrar yeşillendirilmesinde sizinle birlikte işbirliği sağlamaktan mutlu olacağız” dedi.   DAK ekibinden bir konuda destek isteyen Başkan Özbaş, “Biliyorsunuz Denizli deprem bölgesi ve geçtiğimiz günlerde büyük bir deprem etkisi yaşadık.  İlçemizde de büyük bir orman yangını meydana geldi. Bu tür olaylara soğukkanlılıkla yaklaşmak ve o an neler yapılması gerektiğine dahi bilgilendirmek adına ilçe halkımıza yangın ve depreme karşı seminer vermenizi istiyoruz” dedi.   Başkan Özbaş’ın teklifinin ardından DAK Başkanı Mustafa Etiman, ekibinde bu seminerleri verirken mutlu olacağını belirterek kabul etti. 
Dağ Arama Kurtarma (DAK) ekibi, Sarayköy’de meydana gelen ve 420 hektar alanın etkilendiği orman yangınının ardından Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Özbaş, meydana gelen orman yangını ve geçtiğimiz günlerde yaşanan depremin ardından DAK ekibinden ilçe halkına yangın ve depreme karşı eğitim semineri vermesini istedi.

Sarayköy’de 3 Temmuz Pazartesi günü meydana gelen, herkesi derinden üzen orman yangını ve trafik kazasının ardından Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Dağ Arama Kurtarma (DAK) ekibi, orman yangınında yanan 420 hektar alanın tekrar ağaçlandırma çalışmalarında destek olmak istediklerini söyledi.

 

DAK Başkanı Mustafa Etiman, “ Biz ekip olarak yanan orman bölgesine yapılacak olan ağaçlandırma çalışmalarına katılarak destek olmak istiyoruz. Afet gecesinde artık, yanık cam kokuları, Denizli’yi sardığında ‘bir şeyler yapmalıyız’ dedik ve ekibi topladık. Sarayköy’deki bir büfeden yangına müdahale eden itfaiyedeki arkadaşlarımıza ve halkımıza dağıtmak için soğuk su aldık. Yüreği güzel büfeci abimiz ‘Siz bizim için geldiniz’ diyerek soğuk suların hepsini ücretsiz verdi. Sarayköy halkının afet zamanından nasıl kenetlendiğini gördük. Birinci ekibimiz yangına müdahale ederken. Maalesef tanker patlaması oldu. İkince ekibimiz o bölgeye intikal etti ve arama çalışmalarına başladık. Türk halkının genlerinde olan yardımseverliği doğru kullanması için gerekli olan eğitimleri halkımıza vermek için elimizden geleni yapacağız. Sadece yangında değil depremde de bilinçlenmemiz gerekiyor. Deprem bölgesi olan Denizli’nin içinde oluşan Denizli'ye ait bir Arama Kurtarma Derneği olmayı hedefledik ve başarı ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

Ziyarette bulunan ekibe teşekkür eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Sarayköy 3 Temmuz’da büyük olaylar atlattı. O gün tüm hemşehrilerimiz Denizli dahil olmak üzere kenetlendik ve meydana gelen olaylara karşı omuz omuzaydık. DAK ekibimizin her bireyine bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sizler ve sizin gibi olan ekiplerimiz bizler için çok önemli. Çünkü tek hedefiniz zor durumda olan insanlara yardım etmek. Bu çok güzel bir olgu... İnşallah yangında kaybettiğimiz alanlarımızın tekrar yeşillendirilmesinde sizinle birlikte işbirliği sağlamaktan mutlu olacağız” dedi.

 

DAK ekibinden bir konuda destek isteyen Başkan Özbaş, “Biliyorsunuz Denizli deprem bölgesi ve geçtiğimiz günlerde büyük bir deprem etkisi yaşadık.  İlçemizde de büyük bir orman yangını meydana geldi. Bu tür olaylara soğukkanlılıkla yaklaşmak ve o an neler yapılması gerektiğine dahi bilgilendirmek adına ilçe halkımıza yangın ve depreme karşı seminer vermenizi istiyoruz” dedi.

 

Başkan Özbaş’ın teklifinin ardından DAK Başkanı Mustafa Etiman, ekibinde bu seminerleri verirken mutlu olacağını belirterek kabul etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.