BAŞKAN ÖZBAŞ’TAN GENÇLERE “DÜKKAN SİZİN”

SANAT 15.12.2016 - 08:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

BAŞKAN ÖZBAŞ’TAN GENÇLERE “DÜKKAN SİZİN”

denizli haber / denizli 20 haber / BAŞKAN ÖZBAŞ’TAN GENÇLERE “DÜKKAN SİZİN”

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile ilçede açılan ve Sarayköy Gençlik Dükkanı ismiyle çalışmalarını sürdüren tiyatro, resim, hat, ebru, minyatür ve tezhip sanatı kurslarına katılan kursiyerleri ziyaret etti.   İlk olarak resim, hat, ebru, minyatür ve tezhip kursunu ziyaret eden ve kursiyerler tarafından yapılan eserleri inceleyen Başkan Özbaş “İlçemizdeki kültürel ve sanatsal faaliyetleri arttırmak, vatandaşlarımızın bu becerilerini ön plana çıkarmak için açtığımız bu kurslara gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda sizlerin yaptığı bu eserlerden oluşan bir sergi açarak Sarayköy’ün sanatla ne kadar iç içe olduğunu herkese bir kez daha göstereceğiz. Ben başta bu işe gönül vermiş olan Aysun Tuncer hocamıza ve sizlere tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.   Daha sonra Gençlik Dükkanı Tiyatro Kulübü’ndeki gençlerle bir araya gelen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Belediye olarak bu binamızı size tahsis ederken dedik ki “Gençler Dükkan Sizin”. Siz de bizi hiçbir zaman mahcup etmediniz. Her geçen gün kendinizi daha fazla geliştirdiniz. İnanıyorum ki kısa zaman içerisinde farklı ilçelerden, illerden davet alan bir tiyatro ekibi olacak ve ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceksiniz. Bizler tüm imkanlarımızı sizler için seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. Ama sizlerden de bir isteğimiz var. O da hem eğitim hayatınızda hem de sahne hayatınızda başarılı olmanızdır. Yakından zamana hayata geçirecek olduğumuz Gençlik Merkezi ve Kültür Sitesi ile de sizlere çok daha farklı imkanlar sunacak, başarılarınızın katlanarak artmasına yardımcı olacağız. Ben öncelikle ailelerinize çok teşekkür ediyorum. Bizlere güvenerek, bu projemize destek vererek sizleri buraya gönderiyorlar. Allah onlardan razı olsun. Sonra Hakkı Karaca kardeşime çok teşekkür ediyorum. Bu ekibin başarılı olması ve Gençlik Dükkanı’nın aktif bir şekilde devam etmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Siz genç kardeşlerime de ayrı ayrı teşekkür ediyor, oyunlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / BAŞKAN ÖZBAŞ’TAN GENÇLERE “DÜKKAN SİZİN”

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile ilçede açılan ve Sarayköy Gençlik Dükkanı ismiyle çalışmalarını sürdüren tiyatro, resim, hat, ebru, minyatür ve tezhip sanatı kurslarına katılan kursiyerleri ziyaret etti.

 

İlk olarak resim, hat, ebru, minyatür ve tezhip kursunu ziyaret eden ve kursiyerler tarafından yapılan eserleri inceleyen Başkan Özbaş “İlçemizdeki kültürel ve sanatsal faaliyetleri arttırmak, vatandaşlarımızın bu becerilerini ön plana çıkarmak için açtığımız bu kurslara gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda sizlerin yaptığı bu eserlerden oluşan bir sergi açarak Sarayköy’ün sanatla ne kadar iç içe olduğunu herkese bir kez daha göstereceğiz. Ben başta bu işe gönül vermiş olan Aysun Tuncer hocamıza ve sizlere tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

Daha sonra Gençlik Dükkanı Tiyatro Kulübü’ndeki gençlerle bir araya gelen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Belediye olarak bu binamızı size tahsis ederken dedik ki “Gençler Dükkan Sizin”. Siz de bizi hiçbir zaman mahcup etmediniz. Her geçen gün kendinizi daha fazla geliştirdiniz. İnanıyorum ki kısa zaman içerisinde farklı ilçelerden, illerden davet alan bir tiyatro ekibi olacak ve ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceksiniz. Bizler tüm imkanlarımızı sizler için seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz. Ama sizlerden de bir isteğimiz var. O da hem eğitim hayatınızda hem de sahne hayatınızda başarılı olmanızdır. Yakından zamana hayata geçirecek olduğumuz Gençlik Merkezi ve Kültür Sitesi ile de sizlere çok daha farklı imkanlar sunacak, başarılarınızın katlanarak artmasına yardımcı olacağız. Ben öncelikle ailelerinize çok teşekkür ediyorum. Bizlere güvenerek, bu projemize destek vererek sizleri buraya gönderiyorlar. Allah onlardan razı olsun. Sonra Hakkı Karaca kardeşime çok teşekkür ediyorum. Bu ekibin başarılı olması ve Gençlik Dükkanı’nın aktif bir şekilde devam etmesi için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Siz genç kardeşlerime de ayrı ayrı teşekkür ediyor, oyunlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.