Başkan Özer: “Terör sadece ülkemizin değil dünyanın meselesidir”

GÜNDEM 15.07.2016 - 15:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Başkan Özer: “Terör sadece ülkemizin değil dünyanın meselesidir”

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Özer: “Terör sadece ülkemizin değil dünyanın meselesidir”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Fransa'nın Nice kentindeki terör saldırısını kınayarak, yaşanan terör olaylarının İslam ve din ile ilgisinin bulunmadığını vurguladı.   Özer, yaptığı açıklamada, insanlık dışı bir olay olan terör ile ilgili olarak tüm ülkeler tarafından mücadele başlatılması gerektiğini belirterek, “Terörün, sadece ülkemizin değil tüm dünyanın meselesi olduğu ortadadır. Bunu hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem de Başkanımız Sayın Binali Yıldırım birçok kez ifade etmişlerdir. Yaşanan terör olaylarının İslam ve din ile alakası yoktur. Ülkemiz, yıllardır terör ile mücadele etmektedir. Bu mücadele diğer dünya ülkeleri tarafından da yeterince yapılmış olsaydı, insanlık dışı olaylarla karşılaşılmazdı. Toplumları bu üzüntü ve huzursuzluğa sevkeden bu olayların son bulması için başta ABD olmak üzere tüm dünya ülkelerinin biraraya gelerek köklü adımlar atmaları gerekmektedir. Ayrıca teröre kucak açan ülke yöneticilerinin de tekrar tekrar düşünüp ona göre hareket etmelerini ve teröre karşı alınacak mücadeleye ortak olmalarını bekliyoruz.” dedi.   
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Özer: “Terör sadece ülkemizin değil dünyanın meselesidir”

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Fransa'nın Nice kentindeki terör saldırısını kınayarak, yaşanan terör olaylarının İslam ve din ile ilgisinin bulunmadığını vurguladı.

 

Özer, yaptığı açıklamada, insanlık dışı bir olay olan terör ile ilgili olarak tüm ülkeler tarafından mücadele başlatılması gerektiğini belirterek, “Terörün, sadece ülkemizin değil tüm dünyanın meselesi olduğu ortadadır. Bunu hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem de Başkanımız Sayın Binali Yıldırım birçok kez ifade etmişlerdir. Yaşanan terör olaylarının İslam ve din ile alakası yoktur. Ülkemiz, yıllardır terör ile mücadele etmektedir. Bu mücadele diğer dünya ülkeleri tarafından da yeterince yapılmış olsaydı, insanlık dışı olaylarla karşılaşılmazdı. Toplumları bu üzüntü ve huzursuzluğa sevkeden bu olayların son bulması için başta ABD olmak üzere tüm dünya ülkelerinin biraraya gelerek köklü adımlar atmaları gerekmektedir. Ayrıca teröre kucak açan ülke yöneticilerinin de tekrar tekrar düşünüp ona göre hareket etmelerini ve teröre karşı alınacak mücadeleye ortak olmalarını bekliyoruz.” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.