Başkan Raziye Akışık’ın acı günü

YAŞAM 01.12.2020 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Başkan Raziye Akışık’ın acı günü

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık’ın babası Süleyman Nurel, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu edilmesinden sonra evinde hayatını kaybetti.   Başkan Akışık’ın babası Süleyman Nurel (80) test sonucunun pozitif çıkmasının ardından Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaklaşık 15 günlük tedavi süresinin büyük bir kısmını yoğun bakım ünitesinde geçiren Nurel, tedavilere cevap vererek taburcu edildi.   Başkan Raziye Akışık, tedavi gören babasının başından ayrılmayarak siyasete bir süre ara vererek, onu o sürecinde yalnız bırakmadı. Süleyman Nurel, tedavi edildikten sonra taburcu edildikten birkaç gün sonra bugün öğle saatlerinde aniden fenalaşarak hayatını kaybetti.   Süleyman Nurel’in cenazesi bugün saat 17.00’ da, Buldan Çarşı Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası Buldan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık’ın babası Süleyman Nurel, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu edilmesinden sonra evinde hayatını kaybetti.

 

Başkan Akışık’ın babası Süleyman Nurel (80) test sonucunun pozitif çıkmasının ardından Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaklaşık 15 günlük tedavi süresinin büyük bir kısmını yoğun bakım ünitesinde geçiren Nurel, tedavilere cevap vererek taburcu edildi.

 

Başkan Raziye Akışık, tedavi gören babasının başından ayrılmayarak siyasete bir süre ara vererek, onu o sürecinde yalnız bırakmadı. Süleyman Nurel, tedavi edildikten sonra taburcu edildikten birkaç gün sonra bugün öğle saatlerinde aniden fenalaşarak hayatını kaybetti.

 

Süleyman Nurel’in cenazesi bugün saat 17.00’ da, Buldan Çarşı Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası Buldan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.