Başkan Sahaya İndi, Yaz Okulları Başladı

SPOR 25.07.2017 - 13:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Sahaya İndi, Yaz Okulları Başladı

Tavas Belediyesi Yaz Spor Okulları yoğun bir katılımla açıldı. 8 branşta (voleybol, basketbol, satranç, halk oyunları, futbol, step, aerobik ve plates) yapılacak olan eğitim programına 250 öğrenci katıldı.

Yaz okullarının başlangıç startını vermek için, Başkan Akyol ve Tavas Belediyesi çalışanlarından kurulan voleybol takımı çocuklara karşı sahaya çıktı. Birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı maçla birlikte, yaz okullarının başlangıç düdüğü de çalmış oldu.     Yaz Spor Okullarıyla öğrencileri, kötü alışkanlıklardan alıkoymak, bilgi, beceri ve sosyal faaliyetlerini geliştirmek ve spor yapmalarını teşvik etmeyi amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Maça çıktığımızda gerçekten de heyecanlandık. Çocuklarımızla, gençlerimizle birlikte ter dökmek, onların sevincine ortak olmak bizim için dünyalara değer... Spor, sadece bedensel bir aktivite değil, bir yaşam kültürüdür. Bu kültürü geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize aşılamalıyız. Sporla eğitimi bütünleştirerek milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, kendini kontrol edebilen, takım olmayı bilen ve birlik olunursa en zor işlerin bile üstesinden gelinebileceğinin farkına varan bireyler yetiştirmek önceliğimizdir. Açılan spor okuluyla hem bedenen hem de zihnen daha güçlü bir bünyeye sahip olacaksınız. Hayata bakış açınız değişecek. Bu sene 8 branşta açılan yaz spor okulumuz inşallah seneye artarak devam edecek" dedi.   Yaz Spor Okullarında, tüm öğrencilere belediye tarafından tişört, şort, şapka ve çorap hediye edildi.  
Tavas Belediyesi Yaz Spor Okulları yoğun bir katılımla açıldı. 8 branşta (voleybol, basketbol, satranç, halk oyunları, futbol, step, aerobik ve plates) yapılacak olan eğitim programına 250 öğrenci katıldı.

Yaz okullarının başlangıç startını vermek için, Başkan Akyol ve Tavas Belediyesi çalışanlarından kurulan voleybol takımı çocuklara karşı sahaya çıktı. Birbirinden renkli görüntülerin yaşandığı maçla birlikte, yaz okullarının başlangıç düdüğü de çalmış oldu.

 

 

Yaz Spor Okullarıyla öğrencileri, kötü alışkanlıklardan alıkoymak, bilgi, beceri ve sosyal faaliyetlerini geliştirmek ve spor yapmalarını teşvik etmeyi amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Maça çıktığımızda gerçekten de heyecanlandık. Çocuklarımızla, gençlerimizle birlikte ter dökmek, onların sevincine ortak olmak bizim için dünyalara değer... Spor, sadece bedensel bir aktivite değil, bir yaşam kültürüdür. Bu kültürü geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize aşılamalıyız. Sporla eğitimi bütünleştirerek milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, kendini kontrol edebilen, takım olmayı bilen ve birlik olunursa en zor işlerin bile üstesinden gelinebileceğinin farkına varan bireyler yetiştirmek önceliğimizdir. Açılan spor okuluyla hem bedenen hem de zihnen daha güçlü bir bünyeye sahip olacaksınız. Hayata bakış açınız değişecek. Bu sene 8 branşta açılan yaz spor okulumuz inşallah seneye artarak devam edecek" dedi.

 

Yaz Spor Okullarında, tüm öğrencilere belediye tarafından tişört, şort, şapka ve çorap hediye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.