Başkan Selek Oldu

DENİZLİ 27.09.2019 - 12:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Selek Oldu

Çameli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Yapılan seçimde oy birliği ile Nuriye Selek Kadın Meclisi başkanlığına seçildi   Çameli Belediyesi Kent Konseyi Sekreteri Reyhan Batur; Kadınlarımız toplumsal yaşamın, üretim, iş, kültür, sanat eğitim ve bunun gibi alanlarında söz sahibi olmaları, araştıran, üreten, girişimci bireyler olmaları kaçınılmazdır. Bu nedenle kadınlarımızın kent yönetiminde karar alma mekanizmalarına katılmaları, yaşanılan sorunların çözümünde farklı roller almaları gerekmektedir. Sizler gönüllülük esasıyla yürütülen bu görevlerde, sosyal yaşamlarınızdan zaman ayırarak çocuklarınıza daha iyi bir kent bırakmak için buradasınız. Kendi yaşam alanlarımız olan kent merkezlerini arzuladığımız standartlara çıkarmak için çaba sarf etmeliyiz. Bu noktada projeler geliştirerek yerel yönetimlere sunmalıyız. Kadın meclisinin ile uyumlu bir şekilde çalışarak güzel projelere imza atılacağına yürekten inanıyorum” dedi.   Başkanlık seçiminin ardından teşekkür konuşması yapan Nuriye Selek Kent konseyleri kentteki paydaşlarıyla kentin kalkınma önceliklerinin, sorunlarının, projelerinin üretildiği, çözümlerin geliştirildiği, ortak aklın ve uzlaşmanın esas olduğu demokratik yapılardır. Bu düşünceyle kentin ve kent insanının sorunlarına çözüm arandığı ve projelerin üretildiği bir konsey olarak çalışacağız. Desteklerinden dolayı Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a teşekkür ederim.” dedi.  

Çameli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Çameli Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Yapılan seçimde oy birliği ile Nuriye Selek Kadın Meclisi başkanlığına seçildi

 

Çameli Belediyesi Kent Konseyi Sekreteri Reyhan Batur; Kadınlarımız toplumsal yaşamın, üretim, iş, kültür, sanat eğitim ve bunun gibi alanlarında söz sahibi olmaları, araştıran, üreten, girişimci bireyler olmaları kaçınılmazdır. Bu nedenle kadınlarımızın kent yönetiminde karar alma mekanizmalarına katılmaları, yaşanılan sorunların çözümünde farklı roller almaları gerekmektedir. Sizler gönüllülük esasıyla yürütülen bu görevlerde, sosyal yaşamlarınızdan zaman ayırarak çocuklarınıza daha iyi bir kent bırakmak için buradasınız. Kendi yaşam alanlarımız olan kent merkezlerini arzuladığımız standartlara çıkarmak için çaba sarf etmeliyiz. Bu noktada projeler geliştirerek yerel yönetimlere sunmalıyız. Kadın meclisinin ile uyumlu bir şekilde çalışarak güzel projelere imza atılacağına yürekten inanıyorum” dedi.

 

Başkanlık seçiminin ardından teşekkür konuşması yapan Nuriye Selek Kent konseyleri kentteki paydaşlarıyla kentin kalkınma önceliklerinin, sorunlarının, projelerinin üretildiği, çözümlerin geliştirildiği, ortak aklın ve uzlaşmanın esas olduğu demokratik yapılardır. Bu düşünceyle kentin ve kent insanının sorunlarına çözüm arandığı ve projelerin üretildiği bir konsey olarak çalışacağız. Desteklerinden dolayı Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a teşekkür ederim.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.