Başkan Şeniz Doğan, koronavirüs testi pozitif çıktı

DENİZLİ 24.11.2020 - 14:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Başkan Şeniz Doğan, koronavirüs testi pozitif çıktı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından açıkladı.   Koronavirüs salgını Denizli'de tüm hızıyla yayılmaya devam ederken günlük ölümlerde çoğaldı. Merkezefendi İlçe Belediye Başkanı Şeniz Doğan, soğuk algınlık şikayeti ile başvurduğu hastanede yaptırdığı test sonucu pozitif çıktı.   Başkan Doğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Soğuk algınlığı belirtileri nedeniyle bu sabah yapılan Covid-19 testimin sonucunun pozitif çıktığını öğrendim. Genel sağlık durumum iyi. Tedavi sürecinde evimde olacağım. Hastalıktan korunmak için lütfen pandemi önlemlerine uygun davranalım. Sosyal mesafeyi koruyalım, maskemizi takalım ve temizliğimize dikkat edelim” ifadelerine yer verdi.  

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından açıkladı.

 

Koronavirüs salgını Denizli'de tüm hızıyla yayılmaya devam ederken günlük ölümlerde çoğaldı. Merkezefendi İlçe Belediye Başkanı Şeniz Doğan, soğuk algınlık şikayeti ile başvurduğu hastanede yaptırdığı test sonucu pozitif çıktı.

 

Başkan Doğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Soğuk algınlığı belirtileri nedeniyle bu sabah yapılan Covid-19 testimin sonucunun pozitif çıktığını öğrendim. Genel sağlık durumum iyi. Tedavi sürecinde evimde olacağım. Hastalıktan korunmak için lütfen pandemi önlemlerine uygun davranalım. Sosyal mesafeyi koruyalım, maskemizi takalım ve temizliğimize dikkat edelim” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.