Başkan Şevkan'dan geçmiş olsun ziyareti

DENİZLİ 29.11.2016 - 07:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Şevkan'dan geçmiş olsun ziyareti

Başkan Şevkan'dan geçmiş olsun ziyareti / denizli haber / denizli 20 haber

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Karaismailler mahallesindeki bir maden ocağında geçtiğimiz gün toprak göçmesi sonucu mahsur kalan ve yoğun çalışmalar sonucunda sağ olarak kurtarılan madenci Sadi Serin'i evinde ziyaret etti.   Madenci Sadi Serin'in evinde ailesi ile birlikte mutluluk sevinci yaşayan Başkan Şevkan, ailenin mutluluklarına ortak oldu.   Karaismailler Mahalle muhtarı Nurbaki Akşit ile maden işçisinin evine giden Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, madenci ve ailesine geçmiş olsun dileyerek, ailenin isteklerinin olup olmadığını sordu. Madende yaşanan göçükten sağ kurtulan Sadi Serin’de o anları Başkan Şevkan’a anlattı.   Başkan Şevkan, alın teri ile evine ekmek getiren Sadi kardeşimizin kurtulması öncelikle eşi ve çocukları ve bizleri mutlu etmiştir. Kardeşimiz sağ salim ailesi ve sevenlerine kavuştu. Sadi kardeşimize ve ailesine büyük geçmiş olsun'' dedi. 
Başkan Şevkan'dan geçmiş olsun ziyareti / denizli haber / denizli 20 haber

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Karaismailler mahallesindeki bir maden ocağında geçtiğimiz gün toprak göçmesi sonucu mahsur kalan ve yoğun çalışmalar sonucunda sağ olarak kurtarılan madenci Sadi Serin'i evinde ziyaret etti.

 

Madenci Sadi Serin'in evinde ailesi ile birlikte mutluluk sevinci yaşayan Başkan Şevkan, ailenin mutluluklarına ortak oldu.

 

Karaismailler Mahalle muhtarı Nurbaki Akşit ile maden işçisinin evine giden Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, madenci ve ailesine geçmiş olsun dileyerek, ailenin isteklerinin olup olmadığını sordu. Madende yaşanan göçükten sağ kurtulan Sadi Serin’de o anları Başkan Şevkan’a anlattı.

 

Başkan Şevkan, alın teri ile evine ekmek getiren Sadi kardeşimizin kurtulması öncelikle eşi ve çocukları ve bizleri mutlu etmiştir. Kardeşimiz sağ salim ailesi ve sevenlerine kavuştu. Sadi kardeşimize ve ailesine büyük geçmiş olsun'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.