Başkan Şevkan, vatandaşları karikatür paylaşımı ile uyardı!

DENİZLİ 19.07.2020 - 12:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Şevkan, vatandaşları karikatür paylaşımı ile uyardı!

Denizli kent merkezinden sonra en çok koronavirüs vakalarının yaşandığı ilçe olan Acıyapam’da, normalleşme sürecinde hareketliliğin yaşanmasından dolayı Başkan Hulisi Şevkan, her fırsatta vatandaşları uyarmaktan geri kalmıyor.   1 Temmuz’dan sonra normalleşme sürecinin genişletilmesi ile birlikte başta düğün ve nikah merasimlerinin yanı sıra bir çok toplu alanların kullanımının ardından riskin arttığı gözleniyor. Özellikle düğün merasimlerinde sosyal mesafe kurallarının ihlal edilmesinden dolayı pozitif vakaların artması nedeniyle, kendiside doktor olan Acıpayam Belediye Başkanı Hulisi Şevkan, sosyal medya hesabından paylaştığı karikatür ile vatandaşları uyardı.   Karikatürde, insan ve koronavirüs figürlerinin birlikte halay çektiği resimde, Başkan Şevkan; “ Mutluluk içindeki düğünlerimizde corona ile halay çekmeyelim” notu ile birlikte 'Tedbir Acıyapaym, Dikkat Acıpayam ifadeleri ile paylaştı.   Öte yandan Başkan Şevkan’ın paylaşımı Acıpayam Belediyesi sosyal medya hesabından da paylaşıldı.    

Denizli kent merkezinden sonra en çok koronavirüs vakalarının yaşandığı ilçe olan Acıyapam’da, normalleşme sürecinde hareketliliğin yaşanmasından dolayı Başkan Hulisi Şevkan, her fırsatta vatandaşları uyarmaktan geri kalmıyor.

 

1 Temmuz’dan sonra normalleşme sürecinin genişletilmesi ile birlikte başta düğün ve nikah merasimlerinin yanı sıra bir çok toplu alanların kullanımının ardından riskin arttığı gözleniyor. Özellikle düğün merasimlerinde sosyal mesafe kurallarının ihlal edilmesinden dolayı pozitif vakaların artması nedeniyle, kendiside doktor olan Acıpayam Belediye Başkanı Hulisi Şevkan, sosyal medya hesabından paylaştığı karikatür ile vatandaşları uyardı.

 

Karikatürde, insan ve koronavirüs figürlerinin birlikte halay çektiği resimde, Başkan Şevkan; “ Mutluluk içindeki düğünlerimizde corona ile halay çekmeyelim” notu ile birlikte 'Tedbir Acıyapaym, Dikkat Acıpayam ifadeleri ile paylaştı.

 

Öte yandan Başkan Şevkan’ın paylaşımı Acıpayam Belediyesi sosyal medya hesabından da paylaşıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.