Başkan Şevkan ve Meclis üyelerinden yeni kaymakama ziyaret

DENİZLİ 10.01.2017 - 11:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Şevkan ve Meclis üyelerinden yeni kaymakama ziyaret

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve Belediye Meclis Üyeleri Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer'e makamında hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

Kaymakam Şanlıer'e, hoş geldiniz ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı  Dr.Hulusi Şevkan ile Meclis üyeleri  yeni görevinde başarılar diledi.   Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı  Dr.Hulusi Şevkan ve Meclis Üyelerine teşekkür eden Kaymakam Şanlıer, Meclis üyeleri ile tek tek tanışarak, “ Acıpayam'da görev yapacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada yapılan hizmetler çok önemli ölçüde Acıpayam'ı ileriye taşımış. İnşallah bundan sonra da daha büyük hizmetlerin gelmesi için birlikte çabalayacağız. Devletin vermiş olduğu hizmetleri hep birlikte yürüteceğiz.Her yönü ile güzel bir ilçede sizlerle birlikte görev yapacak olmaktan çok mutlu ve gururluyum.     Acıpayam'ın genel yapısı ve fiziki konumu ile ilgili bilgiler aktaran Belediye Başkanı  Dr. Hulusi Şevkan “Okumak, yaşamak ve yaşlanmak için ideal ilçe olan Acıpayam'ımıza hoş geldiniz. Sizinle birlikte Acıpayam'ımıza bir adım daha ileriye taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum. Acıpayam'ımıza tekrar hoş geldiniz diyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz.      
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve Belediye Meclis Üyeleri Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer'e makamında hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

Kaymakam Şanlıer'e, hoş geldiniz ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı  Dr.Hulusi Şevkan ile Meclis üyeleri  yeni görevinde başarılar diledi.

 

Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı  Dr.Hulusi Şevkan ve Meclis Üyelerine teşekkür eden Kaymakam Şanlıer, Meclis üyeleri ile tek tek tanışarak, “ Acıpayam'da görev yapacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Burada yapılan hizmetler çok önemli ölçüde Acıpayam'ı ileriye taşımış. İnşallah bundan sonra da daha büyük hizmetlerin gelmesi için birlikte çabalayacağız. Devletin vermiş olduğu hizmetleri hep birlikte yürüteceğiz.Her yönü ile güzel bir ilçede sizlerle birlikte görev yapacak olmaktan çok mutlu ve gururluyum.

 

 

Acıpayam'ın genel yapısı ve fiziki konumu ile ilgili bilgiler aktaran Belediye Başkanı  Dr. Hulusi Şevkan “Okumak, yaşamak ve yaşlanmak için ideal ilçe olan Acıpayam'ımıza hoş geldiniz. Sizinle birlikte Acıpayam'ımıza bir adım daha ileriye taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum. Acıpayam'ımıza tekrar hoş geldiniz diyor başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz.

 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.