Başkan Subaşıoğlu Pazaryerini Ziyaret Etti

YAŞAM 03.03.2017 - 11:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Subaşıoğlu Pazaryerini Ziyaret Etti

Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu Eskihisar Kapalı Pazaryerini Ziyaret Etti

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yapımı tamamlanarak hizmete açılan Eskihisar kapalı pazaryerini ziyaret etti. Pazaryerini gezen Başkan Subaşıoğlu esnafla ve vatandaşlarla görüştü.   Merkezefendi Belediyesi ilçe geneline açık ve kapalı pazaryerleri kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Eskihisar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı pazaryeri hizmete açıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Eskihisar kapalı pazaryerine ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Subaşıoğlu, Mahallede perşembe günleri kurulan pazar yerini ve esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Subaşıoğlu, “Neredeyse her mahallemizde pazaryerimiz bulunuyor. Eskihisar Mahallemizde de bir pazaryeri eksiği vardı. Burada kapalı pazaryerimizi tamamladık. Artık Merkezefendili hemşerilerimiz yaz kış sıkıntı yaşamayacak. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.  
Merkezefendi Belediye Başkanı Subaşıoğlu Eskihisar Kapalı Pazaryerini Ziyaret Etti

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yapımı tamamlanarak hizmete açılan Eskihisar kapalı pazaryerini ziyaret etti. Pazaryerini gezen Başkan Subaşıoğlu esnafla ve vatandaşlarla görüştü.

 

Merkezefendi Belediyesi ilçe geneline açık ve kapalı pazaryerleri kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Eskihisar Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı pazaryeri hizmete açıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Eskihisar kapalı pazaryerine ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Subaşıoğlu, Mahallede perşembe günleri kurulan pazar yerini ve esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Başkan Subaşıoğlu, “Neredeyse her mahallemizde pazaryerimiz bulunuyor. Eskihisar Mahallemizde de bir pazaryeri eksiği vardı. Burada kapalı pazaryerimizi tamamladık. Artık Merkezefendili hemşerilerimiz yaz kış sıkıntı yaşamayacak. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.