Başkan Tefçi den DENİMDER’e hayırlı olsun ziyareti

25.09.2018 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Tefçi den DENİMDER’e hayırlı olsun ziyareti

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Kazım Tefçi, Başkan Yardımcısı Muhammet İkbal Yıldız, Merkezefendi İlçe Başkan A. Mehmet Ali Vural, Pamukkale İlçe Başkan A. Ahmet İlgün ve beraberindeki heyetle birlikte Denizli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (DENİMDER) dernek başkanlığına seçilen Fatih Işık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.      Şube Başkanı Kazım Tefçi ziyarette yapmış olduğu konuşmada: ” İmam Hatip mezunlarının sadece din görevlisi olmaları gerektiği şeklindeki bakış açısını doğru bulmuyorum. Her alanda görev almalılardır. İmam Hatip Liseleri’nde din eğitiminin yanı sıra nesillerimiz, İmam Hatip ruhu ile de donatılmaktadır. Bu ülkenin her daim ihtiyacı olduğuna inandığımız, manevi anlamda güçlü, milli, mukaddes değerlere saygılı nesiller yetiştiriliyor. Siz de DENİMDER olarak İmam Hatip Liseleri ile birlikte bu nesillerin yetiştirilmesine katkı koymak için çaba sarf ediyorsunuz. Bu çalışmalarınızın devamı için tekrar aday olarak, seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. Biz de bir seçim süreci yaşıyoruz. Bu sürecin sendikamızı daha da güçlendireceğine inancım sonsuzdur. Eğitim Bir Sen olarak bizlerde eğitimin gelişimine, dönüşümüne katkı sunmaya,  bu okulları değersizleştirme çabalarının karşısında olmaya devam edeceğiz” dedi.     Denizli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (DENİMDER) dernek  Başkanı Fatih Işık konuşmasında; ‘’ Eğitim-Bir-Sen ile bağlarımız çok güçlüdür ve ilk ziyaretin sizler tarafından yapılması bizi mutlu etmiştir. İnşallah bizler de 17 Kasım dan sonra sizi ziyaret edeceğiz’’ dedi.     DENİMDER Başkanı Fatih ışık misafirlere hediyelerini verdi. Tefçi de Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Haber Bülteni’ni takdim etti. Başkan Tefçi:’’ bu sıcak ve samimi ortamda bizleri ağırlamanızdan dolayı  teşekkür ediyorum’’ dedi.    

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Memur-Sen İl Temsilcisi Kazım Tefçi, Başkan Yardımcısı Muhammet İkbal Yıldız, Merkezefendi İlçe Başkan A. Mehmet Ali Vural, Pamukkale İlçe Başkan A. Ahmet İlgün ve beraberindeki heyetle birlikte Denizli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (DENİMDER) dernek başkanlığına seçilen Fatih Işık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.   

 

Şube Başkanı Kazım Tefçi ziyarette yapmış olduğu konuşmada: ” İmam Hatip mezunlarının sadece din görevlisi olmaları gerektiği şeklindeki bakış açısını doğru bulmuyorum. Her alanda görev almalılardır. İmam Hatip Liseleri’nde din eğitiminin yanı sıra nesillerimiz, İmam Hatip ruhu ile de donatılmaktadır. Bu ülkenin her daim ihtiyacı olduğuna inandığımız, manevi anlamda güçlü, milli, mukaddes değerlere saygılı nesiller yetiştiriliyor. Siz de DENİMDER olarak İmam Hatip Liseleri ile birlikte bu nesillerin yetiştirilmesine katkı koymak için çaba sarf ediyorsunuz. Bu çalışmalarınızın devamı için tekrar aday olarak, seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. Biz de bir seçim süreci yaşıyoruz. Bu sürecin sendikamızı daha da güçlendireceğine inancım sonsuzdur. Eğitim Bir Sen olarak bizlerde eğitimin gelişimine, dönüşümüne katkı sunmaya,  bu okulları değersizleştirme çabalarının karşısında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Denizli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (DENİMDER) dernek  Başkanı Fatih Işık konuşmasında; ‘’ Eğitim-Bir-Sen ile bağlarımız çok güçlüdür ve ilk ziyaretin sizler tarafından yapılması bizi mutlu etmiştir. İnşallah bizler de 17 Kasım dan sonra sizi ziyaret edeceğiz’’ dedi.

 

 

DENİMDER Başkanı Fatih ışık misafirlere hediyelerini verdi. Tefçi de Eğitim-Bir-Sen Denizli 1 Nolu Şube Haber Bülteni’ni takdim etti. Başkan Tefçi:’’ bu sıcak ve samimi ortamda bizleri ağırlamanızdan dolayı  teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.