Başkan Üstek ve ekibi TFF kongresine katıldı

SPOR 01.06.2018 - 17:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Üstek ve ekibi TFF kongresine katıldı

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile Asbaşkan Hikmet Olgun Ankara’da düzenlenen TFF Olağan Genel Kurul Kongresi’ne katıldı.   Toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve FIFA Asbaşkanı Şenes Erzik ile görüşmeler gerçekleştiren Başkan Mustafa Üstek ve yöneticiler diğer kulüp başkanları ile de görüşerek fikir alışverişinde bulundu.   Olağan Genel Kurul'da konuşma yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise şunları söyledi; "Göreve geldiğimiz 2012 yılından bu yana bütün kulüplerimize eşit mesafede duran, her türlü desteği veren, UEFA'da tüm takımlarımızın haklarını arayan bir federasyon olarak sizlerin desteği ve güveniyle bir yılı daha tamamlamanın heyecanını yaşıyoruz.   Hep birlikte bir sezonu daha bitirdik. Kimimiz sevindik, kimimiz üzüldük. Fair Play ruhunu yücelten tüm kulüplerimizi kutluyor, şampiyon takımlarımızı tebrik ediyorum. Liglerden düşme talihsizliği yaşayan kulüplerimizin üzüntülerine ortak oluyor, yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile Asbaşkan Hikmet Olgun Ankara’da düzenlenen TFF Olağan Genel Kurul Kongresi’ne katıldı.

 

Toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve FIFA Asbaşkanı Şenes Erzik ile görüşmeler gerçekleştiren Başkan Mustafa Üstek ve yöneticiler diğer kulüp başkanları ile de görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

 

Olağan Genel Kurul'da konuşma yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise şunları söyledi;

"Göreve geldiğimiz 2012 yılından bu yana bütün kulüplerimize eşit mesafede duran, her türlü desteği veren, UEFA'da tüm takımlarımızın haklarını arayan bir federasyon olarak sizlerin desteği ve güveniyle bir yılı daha tamamlamanın heyecanını yaşıyoruz.

 

Hep birlikte bir sezonu daha bitirdik. Kimimiz sevindik, kimimiz üzüldük. Fair Play ruhunu yücelten tüm kulüplerimizi kutluyor, şampiyon takımlarımızı tebrik ediyorum. Liglerden düşme talihsizliği yaşayan kulüplerimizin üzüntülerine ortak oluyor, yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.