Başkan Vural;”Hamdolsun İyim”

DENİZLİ 23.10.2020 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Vural;”Hamdolsun İyim”

Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan ve karantinada olan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, sosyal medya hesabından sağlık durumunun iyi olduğu bildirdi. Başkan Vural; “Karantina sürecinin sonuna geliyoruz, hamd olsun iyiyim” dedi.   Geçtiğimiz hafta Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan ve evinde karantina altına alınan Başkan Vural, karantina süresine az bir zaman kaldığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu aktararak, geçmiş olsun ve iyi dilek temennisinde bulunanlara teşekkür etti.   Başkan Vural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Cümleten selamünaleyküm, Koronavirüs tedavim süresince, telefonla arayan, soran, mesaj gönderen, sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten ve dua eden herkesten Allah razı olsun. Karantina sürecinin sonuna geliyoruz, hamd olsun iyiyim. Sağlık çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Allahım mübarek cuma hürmetine tüm dertlilere deva hastalara şifa versin, Cumamız mübarek olsun.” İfadelerine yer verdi.   Başkan Vural’ın evinin penceresinden sokağı gösteren fotoğrafı ise hastalığa yakalananların nelerden mahrum olacağını gözler önüne serdi.  

Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan ve karantinada olan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, sosyal medya hesabından sağlık durumunun iyi olduğu bildirdi. Başkan Vural; “Karantina sürecinin sonuna geliyoruz, hamd olsun iyiyim” dedi.

 

Geçtiğimiz hafta Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan ve evinde karantina altına alınan Başkan Vural, karantina süresine az bir zaman kaldığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu aktararak, geçmiş olsun ve iyi dilek temennisinde bulunanlara teşekkür etti.

 

Başkan Vural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Cümleten selamünaleyküm, Koronavirüs tedavim süresince, telefonla arayan, soran, mesaj gönderen, sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten ve dua eden herkesten Allah razı olsun. Karantina sürecinin sonuna geliyoruz, hamd olsun iyiyim. Sağlık çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Allahım mübarek cuma hürmetine tüm dertlilere deva hastalara şifa versin, Cumamız mübarek olsun.” İfadelerine yer verdi.

 

Başkan Vural’ın evinin penceresinden sokağı gösteren fotoğrafı ise hastalığa yakalananların nelerden mahrum olacağını gözler önüne serdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.