Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen, Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

DENİZLİ 11.11.2018 - 11:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşleyen, Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği ‘Dini Yayınlar Tanıtım Toplantısı’ için Denizli’ye gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen,  Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.   Başkan Yardımcısı İşliyen, Valilik ziyaretinin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne geçti.   Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi makamında ziyaret eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, “İllerimizde müftülüklerimizle belediyelerimizin, diğer kurumlarımızın birlikte el ele çalıştığını görünce çok mutlu oluyoruz. Bunu Denizli’de en üst seviyede görmüş olmanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün katkılarınızdan, desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.   Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci ise, Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen’e ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.   Başkan Yardımcısı İşliyen’in ziyaretinde İl Müftüsü Mehmet Aşık, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar ile İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık eşlik etti.  

Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği ‘Dini Yayınlar Tanıtım Toplantısı’ için Denizli’ye gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen,  Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

 

Başkan Yardımcısı İşliyen, Valilik ziyaretinin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne geçti.

 

Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi makamında ziyaret eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, “İllerimizde müftülüklerimizle belediyelerimizin, diğer kurumlarımızın birlikte el ele çalıştığını görünce çok mutlu oluyoruz. Bunu Denizli’de en üst seviyede görmüş olmanın da ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün katkılarınızdan, desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci ise, Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen’e ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Başkan Yardımcısı İşliyen’in ziyaretinde İl Müftüsü Mehmet Aşık, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar ile İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.