Başkan Yardımcısı İşliyen'den Vali Karahan'a ziyaret!

DENİZLİ 11.11.2018 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Yardımcısı İşliyen'den Vali Karahan'a ziyaret!

Denizli'ye gelen, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.   Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Türkçe, yabancı dil ve lehçelerde basılı, süreli, radyo ve televizyon yayınlarının halka ulaştırılması ve tanıtımının yapılması hususunda müftülüklerle karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak il ve ilçelerdeki yayın faaliyetlerini ve karşılaşılan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Denizli’ye gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.   Başkan Yardımcısı İşliyen, ‘Ege’nin İncisi’ Denizli’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   Valiliğin Denizli’de yürütülen din hizmetlerine ve din eğitimine vermiş olduğu destekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen,   “Ülke genelinde düzenlenen ve bugünde şehrimizde yaptığımız toplantıda, Başkanlığımızın dini yayıncılık alanındaki çalışmalarını daha ileri bir noktaya taşıma noktasında il ve ilçe müftülükleri ile din görevlilerimizin katkı sağlaması amaçlanıyor.” diye konuştu.   Vali Hasan Karahan ise Başkan Yardımcısı İşliyen’i Denizli’de ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, ziyaret için teşekkür etti.   Başkan Yardımcısı İşliyen’in ziyaretinde İl Müftüsü Mehmet Aşık, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar ile İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık eşlik etti.    

Denizli'ye gelen, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Türkçe, yabancı dil ve lehçelerde basılı, süreli, radyo ve televizyon yayınlarının halka ulaştırılması ve tanıtımının yapılması hususunda müftülüklerle karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak il ve ilçelerdeki yayın faaliyetlerini ve karşılaşılan sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Denizli’ye gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

 

Başkan Yardımcısı İşliyen, ‘Ege’nin İncisi’ Denizli’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Valiliğin Denizli’de yürütülen din hizmetlerine ve din eğitimine vermiş olduğu destekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen,   “Ülke genelinde düzenlenen ve bugünde şehrimizde yaptığımız toplantıda, Başkanlığımızın dini yayıncılık alanındaki çalışmalarını daha ileri bir noktaya taşıma noktasında il ve ilçe müftülükleri ile din görevlilerimizin katkı sağlaması amaçlanıyor.” diye konuştu.

 

Vali Hasan Karahan ise Başkan Yardımcısı İşliyen’i Denizli’de ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, ziyaret için teşekkür etti.

 

Başkan Yardımcısı İşliyen’in ziyaretinde İl Müftüsü Mehmet Aşık, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar ile İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık eşlik etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.