Başkan Zolan'dan Anneler Günü Mesajı

DENİZLİ 11.05.2019 - 12:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Zolan'dan Anneler Günü Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Onlar bizlere hayat veren, canımıza can katan, hayatımızın her anında yanımızda olan karşılıksız sevginin, sabrın ve fedakarlığın simgesidir" dedi.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Anneliğin, her insanın hayatındaki ilk ses, ilk nefes, karşılıksız sevgi ve şefkatin tartışılmaz adı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Onlar bizlere hayat veren, canımıza can katan, hayatımızın her anında yanımızda olan karşılıksız sevginin, sabrın ve fedakarlığın simgesi; başımızın tacıdır" dedi. Başkan Zolan, "Dünyaya geldiğimiz ilk andan itibaren her an yanımızda olan, üzerimize titreyen, kendi varlığını bir kenara koyarak mutluluğumuzun devam etmesi için her türlü fedakarlığı yapandır anne. Onlar için ne söylesek ne yapsak az. Anne-babalarımızın kıymetini sağ iken bilmek lazım" diye konuştu.   Annelerin hayır duasını almanın çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Cesaretleri ve kahramanlıklarıyla Anadolu'ya ismini veren annelerimiz yeri gelir vatanı için canını verir, yeri gelir evlatlarını bu topraklar için şahadete uğurlar. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Ben öncelikle, üzerimde büyük emeği olan annemi ve hakkın rahmetine kavuşmuş diğer anneleri saygı ve rahmetle ile anıyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm anneleri ve aynı zamanda annelik vazifesini hakkıyla yerine getirmiş tüm insanların Anneler Günü’nü tebrik ediyorum.”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Başkan Zolan, "Onlar bizlere hayat veren, canımıza can katan, hayatımızın her anında yanımızda olan karşılıksız sevginin, sabrın ve fedakarlığın simgesidir" dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Anneliğin, her insanın hayatındaki ilk ses, ilk nefes, karşılıksız sevgi ve şefkatin tartışılmaz adı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Onlar bizlere hayat veren, canımıza can katan, hayatımızın her anında yanımızda olan karşılıksız sevginin, sabrın ve fedakarlığın simgesi; başımızın tacıdır" dedi. Başkan Zolan, "Dünyaya geldiğimiz ilk andan itibaren her an yanımızda olan, üzerimize titreyen, kendi varlığını bir kenara koyarak mutluluğumuzun devam etmesi için her türlü fedakarlığı yapandır anne. Onlar için ne söylesek ne yapsak az. Anne-babalarımızın kıymetini sağ iken bilmek lazım" diye konuştu.

 

Annelerin hayır duasını almanın çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Cesaretleri ve kahramanlıklarıyla Anadolu'ya ismini veren annelerimiz yeri gelir vatanı için canını verir, yeri gelir evlatlarını bu topraklar için şahadete uğurlar. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Ben öncelikle, üzerimde büyük emeği olan annemi ve hakkın rahmetine kavuşmuş diğer anneleri saygı ve rahmetle ile anıyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm anneleri ve aynı zamanda annelik vazifesini hakkıyla yerine getirmiş tüm insanların Anneler Günü’nü tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.