Başkan Zolan'dan Denizlispor için yeni stat açıklaması

BÜYÜKŞEHİR 07.02.2020 - 11:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Zolan'dan Denizlispor için yeni stat açıklaması

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2019 yılı değerlendirme toplantısında, Denizlispor’un 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmasına değinerek, “Hasret sona erdi” diyerek ilave etti. “Yeni stadımızın yeri en geç 15 gün ile 30 gün içinde netleşecek “dedi.   2019'da yaşanan en güzel olaylardan birinin Denizlispor’un Süper Lig'e çıkması olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Hasret sona erdi. Denizlisporumuzun zor zamanlarında yanında olduk ve sahip çıktık. Sahip çıkmaya da devam ediyoruz. Çünkü Denizlispor şehrimizin markası" dedi.   Denizlispor'da uzun süredir beklenen stat müjdesini 2019 Mart seçimlerinde veren Başkan Zolan, Denizli Atatürk Stadı'nın yıkılıp yerine millet bahçesi yapılacağını, bu yıl yeni stadyumun temellerini atacaklarını duyurmuştu. Zolan, 2019 yılı değerlendirme toplantısında yeni stadın yeri olarak belirlenen Eskihisar Mahallesi’ndeki alan için yapılan kazı çalışmalarında tarihi eserlerin çıkması sonucu o yerden vazgeçildiğini belirtti.   Başkan Zolan; Denizlispor’un Süper Lig’e çıkması sonucu Denizli Atatürk Stadı’nın lige yetişmesi için bakımı yapıldı.  Eskihisar’da belirlenen yeni stat yerinde, tarihi eser çıkınca oradan vazgeçerek yeni yer arayışına girdik. Bir yer belirledik, benim zihnimde o yerin olması kesinleşse de, çalışmalarımız devam ediyor. 15 gün veya en geç 30 gün içinde yapılacak yeni stadın yeri belirlenerek, ihale sürecine girilecek. Yeni stadın yapımı 1 yıl veya 1 yıl 3 ay gibi bir sürede tamamlanmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2019 yılı değerlendirme toplantısında, Denizlispor’un 9 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmasına değinerek, “Hasret sona erdi” diyerek ilave etti. “Yeni stadımızın yeri en geç 15 gün ile 30 gün içinde netleşecek “dedi.

 

2019'da yaşanan en güzel olaylardan birinin Denizlispor’un Süper Lig'e çıkması olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Hasret sona erdi. Denizlisporumuzun zor zamanlarında yanında olduk ve sahip çıktık. Sahip çıkmaya da devam ediyoruz. Çünkü Denizlispor şehrimizin markası" dedi.

 

Denizlispor'da uzun süredir beklenen stat müjdesini 2019 Mart seçimlerinde veren Başkan Zolan, Denizli Atatürk Stadı'nın yıkılıp yerine millet bahçesi yapılacağını, bu yıl yeni stadyumun temellerini atacaklarını duyurmuştu. Zolan, 2019 yılı değerlendirme toplantısında yeni stadın yeri olarak belirlenen Eskihisar Mahallesi’ndeki alan için yapılan kazı çalışmalarında tarihi eserlerin çıkması sonucu o yerden vazgeçildiğini belirtti.

 

Başkan Zolan; Denizlispor’un Süper Lig’e çıkması sonucu Denizli Atatürk Stadı’nın lige yetişmesi için bakımı yapıldı.  Eskihisar’da belirlenen yeni stat yerinde, tarihi eser çıkınca oradan vazgeçerek yeni yer arayışına girdik. Bir yer belirledik, benim zihnimde o yerin olması kesinleşse de, çalışmalarımız devam ediyor. 15 gün veya en geç 30 gün içinde yapılacak yeni stadın yeri belirlenerek, ihale sürecine girilecek. Yeni stadın yapımı 1 yıl veya 1 yıl 3 ay gibi bir sürede tamamlanmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.