Başkan Zolan'dan müjdeli haberler

DENİZLİ 06.06.2017 - 15:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Zolan'dan müjdeli haberler

Anafartalar Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri projeleri anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen Köprülü Kavşaklarının tamamlanması ve doğalgaz kullanımının artmasıyla bölgedeki hava kirliliğinin daha da azalacağını, Türkiye’nin en temiz şehri ve en temiz suyuna sahip Denizli'nin Türkiye’nin en temiz havası unvanını yakalayacağını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Anafartalar Mahallesi'nde kuruldu. Anafartalar Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı.   Anafartalar Mahallesi'nde devam eden projeleri anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2018 yılında bölgede alt yapı atağı başlatacaklarını müjdeledi. Başkan Zolan, "Şu anda Anafartalar sınırları içerisinde bir kapalı yüzme havuzumuz devam ediyor. İnşallah birkaç aya kadar tamamlanacak. Bu kapalı yüzme havuzumuz Karşıyaka, Aktepe, Dokuzkavaklar, Anafartalar, Deliktaş, Fatih, Sevindik ve Sümer bölgesine hitap edecek" diye konuştu.   BÖLGE HAVA KİRLİLİĞİ İLE VEDALAŞACAK   Denizli merkezin yüzde 99’una doğalgazın ulaştığını anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Anafartalar, Deliktaş, Fatih, Aktepe, Karşıyaka, Sevindik ve Sümer bölgelerine de doğalgazımız kavuştu. Tabi yeni abone olma sayıları hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Doğalgazla birlikte yukarıdan gelen hava kirliliğini de önlemiş olduk. İnşallah bu bölgenin havası tertemiz, pırıl pırıl olacak. Bir de Üçgen Köprülü Kavşakları projemiz bittiğinde araçların o bölgede bekleme yapmasından kaynaklanan ve çok yoğun bir şekilde htiğimiz egzoz gazı birikmeleri de olmayacak. Proje bittiğinde araçlar trafik ışıklarında beklemeksizin geçecek ve oradaki egzoz gazları minimum seviyesine düşecek. Bu bölgedeki doğalgaz kullanımı da arttığı sürece inşallah o hava kirliliğiyle de vedalaşmış olacağız. İnsanlarımız rahat bir nefes alacak."   "HEDEFLEDİĞİMİZ ŞEHRE DOĞRU HIZLI BİR ŞEKİLDE KOŞUYORUZ"   5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü kutladıklarını hatırlatan Başkan Zolan, "Türkiye’nin en temiz şehri ve Türkiye’nin en temiz suyu olan Denizlimizde, -doğalgaz kullanımının artması ve alacağımız önlemlerle- Türkiye’nin en temiz havasını yakalayacağız. Düzenli depolama sahaları, arıtma tesisleriyle hedeflediğimiz şehre doğru hızlı bir şekilde koşuyoruz. Allah’ım güç kuvvet versin, yeter ki birlik ve beraberliğimiz olsun" diye konuştu. Denizli'nin tüm mahallelerinde yatırımların son hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Yarınımız daha güzel olsun istiyoruz. Yeter ki huzurumuz olsun. Burada halkımızın gerçekten çok yoğun bir ilgisi var. Burada motive olarak ayrılıyoruz. Bir dakika bile boş geçirecek vaktimiz yok. İnşallah Denizlimizi daha ileriye daha güzele götürme noktasında gayretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.
Anafartalar Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri projeleri anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Üçgen Köprülü Kavşaklarının tamamlanması ve doğalgaz kullanımının artmasıyla bölgedeki hava kirliliğinin daha da azalacağını, Türkiye’nin en temiz şehri ve en temiz suyuna sahip Denizli'nin Türkiye’nin en temiz havası unvanını yakalayacağını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Anafartalar Mahallesi'nde kuruldu. Anafartalar Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı.

 

Anafartalar Mahallesi'nde devam eden projeleri anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2018 yılında bölgede alt yapı atağı başlatacaklarını müjdeledi. Başkan Zolan, "Şu anda Anafartalar sınırları içerisinde bir kapalı yüzme havuzumuz devam ediyor. İnşallah birkaç aya kadar tamamlanacak. Bu kapalı yüzme havuzumuz Karşıyaka, Aktepe, Dokuzkavaklar, Anafartalar, Deliktaş, Fatih, Sevindik ve Sümer bölgesine hitap edecek" diye konuştu.

 

BÖLGE HAVA KİRLİLİĞİ İLE VEDALAŞACAK

 

Denizli merkezin yüzde 99’una doğalgazın ulaştığını anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Anafartalar, Deliktaş, Fatih, Aktepe, Karşıyaka, Sevindik ve Sümer bölgelerine de doğalgazımız kavuştu. Tabi yeni abone olma sayıları hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Doğalgazla birlikte yukarıdan gelen hava kirliliğini de önlemiş olduk. İnşallah bu bölgenin havası tertemiz, pırıl pırıl olacak. Bir de Üçgen Köprülü Kavşakları projemiz bittiğinde araçların o bölgede bekleme yapmasından kaynaklanan ve çok yoğun bir şekilde htiğimiz egzoz gazı birikmeleri de olmayacak. Proje bittiğinde araçlar trafik ışıklarında beklemeksizin geçecek ve oradaki egzoz gazları minimum seviyesine düşecek. Bu bölgedeki doğalgaz kullanımı da arttığı sürece inşallah o hava kirliliğiyle de vedalaşmış olacağız. İnsanlarımız rahat bir nefes alacak."

 

"HEDEFLEDİĞİMİZ ŞEHRE DOĞRU HIZLI BİR ŞEKİLDE KOŞUYORUZ"

 

5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü kutladıklarını hatırlatan Başkan Zolan, "Türkiye’nin en temiz şehri ve Türkiye’nin en temiz suyu olan Denizlimizde, -doğalgaz kullanımının artması ve alacağımız önlemlerle- Türkiye’nin en temiz havasını yakalayacağız. Düzenli depolama sahaları, arıtma tesisleriyle hedeflediğimiz şehre doğru hızlı bir şekilde koşuyoruz. Allah’ım güç kuvvet versin, yeter ki birlik ve beraberliğimiz olsun" diye konuştu. Denizli'nin tüm mahallelerinde yatırımların son hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Yarınımız daha güzel olsun istiyoruz. Yeter ki huzurumuz olsun. Burada halkımızın gerçekten çok yoğun bir ilgisi var. Burada motive olarak ayrılıyoruz. Bir dakika bile boş geçirecek vaktimiz yok. İnşallah Denizlimizi daha ileriye daha güzele götürme noktasında gayretlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.