Başkan Zolan, Denizlispor ile yemekte buluştu

DENİZLİ 10.03.2018 - 11:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Zolan, Denizlispor ile yemekte buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor tesislerinde düzenlenen akşam yemeğinde yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.   Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen yemekte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, BB. Erzurumspor maçı öncesi futbolcularla yemek yiyerek onlara hafta sonunda oynayacakları maçta başarılar diledi.   Yemekte konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan: "Desteklerimiz her zaman devam edecek. Denizlispor’un puan durumundaki yeri ne olursa olsun biz destek olacağız. Futbolcu kardeşlerimiz önümüzdeki maçlara daha çok önem vererek ligi istediğimiz yerde bitirecektir. 3 maçlık harika bir performansın ardından şanssızlıklar yaşadık ama bu 3 maçı galip gelende sizlerdiniz. Kendinize güvenirseniz yenemeyeceğiniz takım yok. Denizlispor’umuzun formasını terleten sizler, sorumluluklarınızın farkındasınız. Ben her zaman sizlerin yanındayım" dedi.     Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman kendilerine destek olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, " Göreve geldiğimiz günden bugüne bizlere her zaman destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ediyorum.  Futbolcularımız, teknik heyetimiz, yönetimimiz ve personellerimiz dahil olmak üzere bizde karamsar bir hava yok. Bu takım ligdeki her takımı yenebileceğini göstermiştir. Son 2 maçta yaşadığımız talihsizlikleri bir kenara bırakarak önümüzdeki 8 maçı almak için elimizden geleni yapacağız" dedi.     Futbolcular ile uzun süre sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, BB. Erzurumspor maçında yeşil-siyahlı ekibe başarılar diledi.        

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor tesislerinde düzenlenen akşam yemeğinde yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

 

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen yemekte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, BB. Erzurumspor maçı öncesi futbolcularla yemek yiyerek onlara hafta sonunda oynayacakları maçta başarılar diledi.

 

Yemekte konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan: "Desteklerimiz her zaman devam edecek. Denizlispor’un puan durumundaki yeri ne olursa olsun biz destek olacağız. Futbolcu kardeşlerimiz önümüzdeki maçlara daha çok önem vererek ligi istediğimiz yerde bitirecektir. 3 maçlık harika bir performansın ardından şanssızlıklar yaşadık ama bu 3 maçı galip gelende sizlerdiniz. Kendinize güvenirseniz yenemeyeceğiniz takım yok. Denizlispor’umuzun formasını terleten sizler, sorumluluklarınızın farkındasınız. Ben her zaman sizlerin yanındayım" dedi.

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman kendilerine destek olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, " Göreve geldiğimiz günden bugüne bizlere her zaman destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ediyorum.  Futbolcularımız, teknik heyetimiz, yönetimimiz ve personellerimiz dahil olmak üzere bizde karamsar bir hava yok. Bu takım ligdeki her takımı yenebileceğini göstermiştir. Son 2 maçta yaşadığımız talihsizlikleri bir kenara bırakarak önümüzdeki 8 maçı almak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

 

 

Futbolcular ile uzun süre sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, BB. Erzurumspor maçında yeşil-siyahlı ekibe başarılar diledi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.