Başkan Zolan, Engin Yıldırım'ın paylaşımına kayıtsız kalmadı

GÜNDEM 14.10.2020 - 10:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Zolan, Engin Yıldırım'ın paylaşımına kayıtsız kalmadı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Osman Zolan, AYM Üyesi Engin Yıldırım'ın, darbe iması içeren skandal paylaşımına kayıtsız kalmadı.   AYM Üyesi Engin Yıldırım’ın sosyal medya hesabından “Işıklar yanıyor” paylaşımına tepkiler çığ gibi büyüyor. Türkiye’ye geçmişte acılar yaşatmış müdahalelerin sloganı olarak nitelendirilen paylaşımın bir Anayasa Mahkemesi Üyesi tarafından paylaşılmasının yakışıksız olarak nitelendirildi.   Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra hukukçu kimliği ile de bilinen Başkan Zolan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " Işıkları millet açar; millet kapatır" ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.     GELEN TEPKİLER ÜZERİNE İKİNCİ PAYLAŞIM Anayasa Mahkemesi (AYM) Üyesi Engin Yıldırım, Twitter'dan yaptığı 'Işıklar yanıyor' paylaşımının ardından yeni bir açıklama yaptı. Yıldırım, " Şahsi twitter hesabımda yaptığım paylaşımda kullandığım ibare maksadı aşan bir şekilde yorumlandı ve bundan büyük bir üzüntü duymaktayım. Gayem, AYM'nin bir hukuk ışığı olduğuna vurgu yapmaktı. Demokrasi dışı tüm oluşum, araç ve teşebbüsleri ima etmem asla söz konusu değildir." dedi.  

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Osman Zolan, AYM Üyesi Engin Yıldırım'ın, darbe iması içeren skandal paylaşımına kayıtsız kalmadı.

 

AYM Üyesi Engin Yıldırım’ın sosyal medya hesabından “Işıklar yanıyor” paylaşımına tepkiler çığ gibi büyüyor. Türkiye’ye geçmişte acılar yaşatmış müdahalelerin sloganı olarak nitelendirilen paylaşımın bir Anayasa Mahkemesi Üyesi tarafından paylaşılmasının yakışıksız olarak nitelendirildi.

 

Belediye Başkanlığı’nın yanı sıra hukukçu kimliği ile de bilinen Başkan Zolan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " Işıkları millet açar; millet kapatır" ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

 

 

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE İKİNCİ PAYLAŞIM

Anayasa Mahkemesi (AYM) Üyesi Engin Yıldırım, Twitter'dan yaptığı 'Işıklar yanıyor' paylaşımının ardından yeni bir açıklama yaptı. Yıldırım, " Şahsi twitter hesabımda yaptığım paylaşımda kullandığım ibare maksadı aşan bir şekilde yorumlandı ve bundan büyük bir üzüntü duymaktayım. Gayem, AYM'nin bir hukuk ışığı olduğuna vurgu yapmaktı. Demokrasi dışı tüm oluşum, araç ve teşebbüsleri ima etmem asla söz konusu değildir." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.