Başkan Zolan; “Projenin yüzde 50'si bitti”

BÜYÜKŞEHİR 11.06.2020 - 12:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Zolan; “Projenin yüzde 50'si bitti”

Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Deliktaş Mahallesi’nin alt yapı sorununu tarihe gömecek çalışmaları inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, projenin yüzde 50'sinin bittiğini söyledi.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin alt yapısı yapılmayan bölümünde sürdürdüğü çalışmaları inceledi. Başkan Zolan’a Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez, Büyükşehir DESKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanı Ufuk Yarar, yüklenici firma temsilcileri ve beraberindekiler eşlik etti. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan, bir süre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını inceledi. Vatandaşların yoğun ilgisi ve çalışmalara olan desteğiyle karşılaşan Başkan Osman Zolan, mahalle sakinleri ile sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi.     Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor   Hemşehrilerinin teveccühü ve desteğinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Osman Zolan,  "Şükürler olsun, vatandaşlarımız bize inanıyor ve güveniyor. Söz verdik, yapıyoruz. 5 mahallemizde hayata geçirdiğimiz çalışmamızın yüzde 50'sini tamamladık. İnşallah kalanını da en kısa sürede bitirip, vatandaşlarımızı bu güzellikle buluşturacağız. Altyapı meşakkatli, sıkıntılı bir iştir, ancak tamamlandığında ortaya çok büyük güzellikler çıkar. Bugün şehrimizde Türkiye'nin en temiz suyu var. Bebeklerimize dahi musluktan su içirebiliyoruz" dedi. Alt yapı çalışmalarını etap etap gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Osman Zolan, çalışmaların beklenenden daha hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.     "Altyapı yoksa üste ne yaparsanız yapın hiçbir anlamı yok"   Şehrin büyük bir bölümünün alt yapısını baştan aşağı yenilediklerini, bu çalışmayla birlikte bölgenin de çehresinin değişeceğini belirten Başkan Osman Zolan, "Alt yapı bir kent için olmazsa olmaz bir yatırımdır. Bir şehirde altyapı yoksa üste ne yaparsanız yapın hiçbir anlamı yoktur. Ama altyapı yaptıktan sonra üste ne yaparsanız yapın uzun yıllar vatandaşlara hizmet eder. İnşallah yaptığımız bu altyapı torunlarımızın torunlarına hizmet verecek. Emek, veren katkı sağlayan, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalışmaya, sevdalısı olduğumuz şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah. Yeter ki bir olalım, beraber olalım" diye konuştu.         309 km altyapı hattı döşenecek   Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin kalan bölümünde alt yapı sorununu tarihe gömecek çalışma ile 166 kilometre içme suyu hattı ile 115 kilometre kanalizasyon hattı baştan aşağı yenilenecek, bölgeye ilk kez 28 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşenecek. Bölgeye toplamda 309 km altyapı hattı yapılacak.  

Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Deliktaş Mahallesi’nin alt yapı sorununu tarihe gömecek çalışmaları inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, projenin yüzde 50'sinin bittiğini söyledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin alt yapısı yapılmayan bölümünde sürdürdüğü çalışmaları inceledi. Başkan Zolan’a Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez, Büyükşehir DESKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanı Ufuk Yarar, yüklenici firma temsilcileri ve beraberindekiler eşlik etti. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan, bir süre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını inceledi. Vatandaşların yoğun ilgisi ve çalışmalara olan desteğiyle karşılaşan Başkan Osman Zolan, mahalle sakinleri ile sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi.

 

 

Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor

 

Hemşehrilerinin teveccühü ve desteğinden büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Osman Zolan,  "Şükürler olsun, vatandaşlarımız bize inanıyor ve güveniyor. Söz verdik, yapıyoruz. 5 mahallemizde hayata geçirdiğimiz çalışmamızın yüzde 50'sini tamamladık. İnşallah kalanını da en kısa sürede bitirip, vatandaşlarımızı bu güzellikle buluşturacağız. Altyapı meşakkatli, sıkıntılı bir iştir, ancak tamamlandığında ortaya çok büyük güzellikler çıkar. Bugün şehrimizde Türkiye'nin en temiz suyu var. Bebeklerimize dahi musluktan su içirebiliyoruz" dedi. Alt yapı çalışmalarını etap etap gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Osman Zolan, çalışmaların beklenenden daha hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

 

 

"Altyapı yoksa üste ne yaparsanız yapın hiçbir anlamı yok"

 

Şehrin büyük bir bölümünün alt yapısını baştan aşağı yenilediklerini, bu çalışmayla birlikte bölgenin de çehresinin değişeceğini belirten Başkan Osman Zolan, "Alt yapı bir kent için olmazsa olmaz bir yatırımdır. Bir şehirde altyapı yoksa üste ne yaparsanız yapın hiçbir anlamı yoktur. Ama altyapı yaptıktan sonra üste ne yaparsanız yapın uzun yıllar vatandaşlara hizmet eder. İnşallah yaptığımız bu altyapı torunlarımızın torunlarına hizmet verecek. Emek, veren katkı sağlayan, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalışmaya, sevdalısı olduğumuz şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah. Yeter ki bir olalım, beraber olalım" diye konuştu.    

 

 

309 km altyapı hattı döşenecek

 

Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin kalan bölümünde alt yapı sorununu tarihe gömecek çalışma ile 166 kilometre içme suyu hattı ile 115 kilometre kanalizasyon hattı baştan aşağı yenilenecek, bölgeye ilk kez 28 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşenecek. Bölgeye toplamda 309 km altyapı hattı yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.