Başkan Zolan, tarihi yolculukta yerini aldı

BÜYÜKŞEHİR 17.05.2020 - 12:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Zolan, tarihi yolculukta yerini aldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tarihi yolculukta yerini aldı. Türk Hava Yolları (THY) çok anlamlı bir işe imza atarak tarihi bir yolculuk için kampanya başlattı. Bu kampanyaya katılan Başkan Osman Zolan, TK1919 sefer sayılı uçuşta yer alacak.   Sosyal medya gündeminde THY 19 Mayıs hatıra bilet kampanyası konuşuluyor. THY 19 Mayıs bileti için arayış hız kesmiyor. Türk Hava Yolları'nın kampanyası sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları, THY 19 Mayıs özel uçuş anlamlı hatıra bırakmak istiyor.    THY'den yapılan açıklamada, '19 Mayıs’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı yere, Samsun’a uçuyoruz. Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, tüm vatandaşlarımızı bu özel uçuşa davet ediyoruz. Siz de bu tarihi uçuşumuza katılarak hatıra biletinizi alın, dünyanın en yüksek katılımlı uçuşuna hep birlikte imza atalım!" denildi.   BAŞKAN ZOLAN’DA TARİHİ YOLCULUKTA YERİNİ ALDI Bu duyuru sonrası binlerce vatandaş bu kampanyaya dahil olmak ve özel biletlere sahip olmak için deyim yerindeyse sıraya girdi.  Bunlardan biriside Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu.   Başkan Zolan’da kampanyaya katılarak tarihi yolculukta yerini alarak, sosyal medya hesabından paylaştı. Zolan paylaşımından; “Tarihi Yolculuk'ta ben de yerimi aldım! Aynı heyecan, aynı ruh ve şevkle Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin torunları olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.    

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tarihi yolculukta yerini aldı. Türk Hava Yolları (THY) çok anlamlı bir işe imza atarak tarihi bir yolculuk için kampanya başlattı. Bu kampanyaya katılan Başkan Osman Zolan, TK1919 sefer sayılı uçuşta yer alacak.

 

Sosyal medya gündeminde THY 19 Mayıs hatıra bilet kampanyası konuşuluyor. THY 19 Mayıs bileti için arayış hız kesmiyor. Türk Hava Yolları'nın kampanyası sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları, THY 19 Mayıs özel uçuş anlamlı hatıra bırakmak istiyor. 

 

THY'den yapılan açıklamada, '19 Mayıs’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı yere, Samsun’a uçuyoruz. Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, tüm vatandaşlarımızı bu özel uçuşa davet ediyoruz. Siz de bu tarihi uçuşumuza katılarak hatıra biletinizi alın, dünyanın en yüksek katılımlı uçuşuna hep birlikte imza atalım!" denildi.

 

BAŞKAN ZOLAN’DA TARİHİ YOLCULUKTA YERİNİ ALDI

Bu duyuru sonrası binlerce vatandaş bu kampanyaya dahil olmak ve özel biletlere sahip olmak için deyim yerindeyse sıraya girdi.  Bunlardan biriside Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu.

 

Başkan Zolan’da kampanyaya katılarak tarihi yolculukta yerini alarak, sosyal medya hesabından paylaştı. Zolan paylaşımından; “Tarihi Yolculuk'ta ben de yerimi aldım! Aynı heyecan, aynı ruh ve şevkle Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin torunları olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.