Başkan Zolan Tavas Belediyesi’nin Aşure Hayrına Katıldı

DENİZLİ 17.10.2016 - 15:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Zolan Tavas Belediyesi’nin Aşure Hayrına Katıldı

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Zolan Tavas Belediyesi’nin Aşure Hayrına Katıldı

Tavas Belediyesi tarafından hazırlanan muharrem ayı aşure hayrına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan katıldı.   Büyükşehir Belediye Meclisi ilk oturum toplantısı öncesinde Başkan Zolan ve beraberindekiler esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.   Tavas Ak Parti İlçe Teşkilatını ve Tavas Belediyesini de ziyaret eden Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Başkan Akyol’la birlikte vatandaşa aşure ikramında bulundular. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Tavas’ta yapılacak olan toplantı öncesinde bu güzel hayırda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte olmaktan son derece mutluyum. Muharrem Ayı insanları birbirine yakınlaştıran manevi hazzı yüksek bir aydır. İnsanlar arasındaki kardeşliğin pekiştirilmesi için çok önemlidir. Bu güzel hayrın kabulünü Cenab-ı Haktan diliyorum. Hayrımıza katılan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ve beraberindekilere teşekkür ediyorum” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Zolan Tavas Belediyesi’nin Aşure Hayrına Katıldı

Tavas Belediyesi tarafından hazırlanan muharrem ayı aşure hayrına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan katıldı.

 

Büyükşehir Belediye Meclisi ilk oturum toplantısı öncesinde Başkan Zolan ve beraberindekiler esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.

 

Tavas Ak Parti İlçe Teşkilatını ve Tavas Belediyesini de ziyaret eden Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Başkan Akyol’la birlikte vatandaşa aşure ikramında bulundular.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Tavas’ta yapılacak olan toplantı öncesinde bu güzel hayırda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte olmaktan son derece mutluyum. Muharrem Ayı insanları birbirine yakınlaştıran manevi hazzı yüksek bir aydır. İnsanlar arasındaki kardeşliğin pekiştirilmesi için çok önemlidir. Bu güzel hayrın kabulünü Cenab-ı Haktan diliyorum. Hayrımıza katılan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ve beraberindekilere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.