Başkan Zolan: "Tüm hazırlıklar tamam"

BÜYÜKŞEHİR 24.06.2020 - 13:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Zolan: "Tüm hazırlıklar tamam"

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinin ardından turizmcilerle birlikte tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirten Başkan Osman Zolan, beyaz cennetteki termal otellerin birçoğunun "Güvenli ve Sağlıklı Turizm Belgesi" aldığına dikkati çekerek, "Türkiye'nin en temiz ve sağlıklı kenti misafirlerini bekliyor" dedi.   Yeni tip koronavirüs sürecinin ardından Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) ile birlikte tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, herkesi travertenleri ve şifalı sularıyla ünlü Pamukale'ye davet etti. Yeni normalleşme döneminde de terminal, meydan, yeşil alanlar gibi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde başta dezenfeksiyon olmak üzere tüm önlemleri almaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, şifalı sularıyla ünlü Pamukkale-Karahayıt bölgesindeki termal otellerin birçoğunun "Güvenli ve Sağlıklı Turizm Belgesi" aldıklarını ifade etti.   Denizli'nin Kovid-19'la mücadele başarısı   Türkiye'nin Kovid-19'a karşı en erken tedbir alan ülkelerden biri olduğunu, bundan dolayı da salgınla mücadelede büyük yol kat edildiğini anlatan Başkan Zolan, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlıklara, sağlık çalışanlarına ve emek veren katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Denizli'de de tüm kurumlarla işbirliği içinde çalışarak salgına karşı yoğun bir mücadele verdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, alınan tedbirler ve vatandaşların kurallara uyması ile birlikte şehirde vaka sayılarında yaşanan azlığa dikkat çekti   Pamukkale 2500 yıldır şifa dağıtıyor   Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'nin "En Temiz" ve "En Sağlıklı" kenti ödüllerini aldığını hatırlatan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Türkiye'nin en temiz ve sağlıklı kenti misafirlerini bekliyor. 2 bin 500 yıl önce insanlara şifa olan termal sularımız bugün de yurt içinden ve dünyanın dört bir tarafından gelen konuklarına sağlık veriyor. Bu süreçte gerek biz, gerekse tüm turizm tesislerimiz el ele vererek Sağlık, İçişleri ve Kültür ve Turizm Bakanlıklarımızın genelgeleri doğrultusunda hazırlıkları tamamlayıp tüm önlemleri aldık."

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinin ardından turizmcilerle birlikte tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirten Başkan Osman Zolan, beyaz cennetteki termal otellerin birçoğunun "Güvenli ve Sağlıklı Turizm Belgesi" aldığına dikkati çekerek, "Türkiye'nin en temiz ve sağlıklı kenti misafirlerini bekliyor" dedi.

 

Yeni tip koronavirüs sürecinin ardından Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) ile birlikte tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, herkesi travertenleri ve şifalı sularıyla ünlü Pamukale'ye davet etti. Yeni normalleşme döneminde de terminal, meydan, yeşil alanlar gibi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerde başta dezenfeksiyon olmak üzere tüm önlemleri almaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, şifalı sularıyla ünlü Pamukkale-Karahayıt bölgesindeki termal otellerin birçoğunun "Güvenli ve Sağlıklı Turizm Belgesi" aldıklarını ifade etti.

 

Denizli'nin Kovid-19'la mücadele başarısı

 

Türkiye'nin Kovid-19'a karşı en erken tedbir alan ülkelerden biri olduğunu, bundan dolayı da salgınla mücadelede büyük yol kat edildiğini anlatan Başkan Zolan, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlıklara, sağlık çalışanlarına ve emek veren katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Denizli'de de tüm kurumlarla işbirliği içinde çalışarak salgına karşı yoğun bir mücadele verdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, alınan tedbirler ve vatandaşların kurallara uyması ile birlikte şehirde vaka sayılarında yaşanan azlığa dikkat çekti

 

Pamukkale 2500 yıldır şifa dağıtıyor

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'nin "En Temiz" ve "En Sağlıklı" kenti ödüllerini aldığını hatırlatan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Türkiye'nin en temiz ve sağlıklı kenti misafirlerini bekliyor. 2 bin 500 yıl önce insanlara şifa olan termal sularımız bugün de yurt içinden ve dünyanın dört bir tarafından gelen konuklarına sağlık veriyor. Bu süreçte gerek biz, gerekse tüm turizm tesislerimiz el ele vererek Sağlık, İçişleri ve Kültür ve Turizm Bakanlıklarımızın genelgeleri doğrultusunda hazırlıkları tamamlayıp tüm önlemleri aldık."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.