Başkan Zolan “Tüm İmkanlarımızla Hemşehrilerimizin Yanındayız”

BÜYÜKŞEHİR 11.04.2020 - 19:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Zolan “Tüm İmkanlarımızla Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için tüm tedbirlerini aldı. Vatandaşların panik yapmaması gerektiğini belirten Başkan Osman Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla hemşehrilerimizin yanındayız” mesajı paylaştı.   İçişleri Bakanlığı tarafından 31 ilde alınan sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için tüm tedbirlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, halkın acil ihtiyaçlarını karşılamak için nöbetçi ekipler oluşturdu. Vatandaşların tüm ihtiyaçları için 112 Çağrı Merkezi ve ALO 153 hattını arayabilecekleri ifade edilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesinin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresinin (DESKİ) "185 Çağrı Merkezi" kesintisiz hizmetlerini sürdürüyor. İçerisinde Denizli Büyükşehir Belediyesi personellerimizin de olduğu Vefa Sosyal Destek Grubu vatandaşların, ekmek, tıbbi malzeme gibi sokağa çıkma yasağı kararının izin verdiği ölçüde ihtiyaçlarını gidermeye devam ederken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri de mahallelerde sürdürülen ekmek dağıtımına yardımcı oluyor.     “Görevimizin başındayız”   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu süreçte tüm kamu kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye devam ettiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanları ile Denizlililerin yanında olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Vefa Sosyal Destek Grubumuz, itfaiye ve zabıta birimlerimiz, Büyükşehir DESKİ ve diğer tüm ekiplerimizle birlikte görevimizin başındayız. Vatandaşımızın sorun yaşamaması için her türlü önlemi aldık” dedi. Vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Lütfen dışarı çıkmayın. Tüm ihtiyaçlarınız için 112 Çağrı Merkezi ve ALO 153 hattımızı arayabilirsiniz. Bu zor günleri inşallah hep beraber atlatacağız. Başta sağlık çalışanları olmak üzere görev başında olan herkese teşekkür ediyor, her birini yürekten alkışlıyorum” ifadelerini kullandı.    

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için tüm tedbirlerini aldı. Vatandaşların panik yapmaması gerektiğini belirten Başkan Osman Zolan, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla hemşehrilerimizin yanındayız” mesajı paylaştı.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 31 ilde alınan sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için tüm tedbirlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, halkın acil ihtiyaçlarını karşılamak için nöbetçi ekipler oluşturdu. Vatandaşların tüm ihtiyaçları için 112 Çağrı Merkezi ve ALO 153 hattını arayabilecekleri ifade edilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesinin "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve Büyükşehir Su ve Kanalizasyon İdaresinin (DESKİ) "185 Çağrı Merkezi" kesintisiz hizmetlerini sürdürüyor. İçerisinde Denizli Büyükşehir Belediyesi personellerimizin de olduğu Vefa Sosyal Destek Grubu vatandaşların, ekmek, tıbbi malzeme gibi sokağa çıkma yasağı kararının izin verdiği ölçüde ihtiyaçlarını gidermeye devam ederken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri de mahallelerde sürdürülen ekmek dağıtımına yardımcı oluyor.

 

 

“Görevimizin başındayız”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu süreçte tüm kamu kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye devam ettiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanları ile Denizlililerin yanında olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Vefa Sosyal Destek Grubumuz, itfaiye ve zabıta birimlerimiz, Büyükşehir DESKİ ve diğer tüm ekiplerimizle birlikte görevimizin başındayız. Vatandaşımızın sorun yaşamaması için her türlü önlemi aldık” dedi. Vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Lütfen dışarı çıkmayın. Tüm ihtiyaçlarınız için 112 Çağrı Merkezi ve ALO 153 hattımızı arayabilirsiniz. Bu zor günleri inşallah hep beraber atlatacağız. Başta sağlık çalışanları olmak üzere görev başında olan herkese teşekkür ediyor, her birini yürekten alkışlıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.