Başkanı Hüseyin Gürlesin: “Bunu yapanlar hesabını verecek”

GÜNDEM 17.12.2016 - 14:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkanı Hüseyin Gürlesin: “Bunu yapanlar hesabını verecek”

denizli haber / denizli 20 haber / Başkanı Hüseyin Gürlesin: “Bunu yapanlar hesabını verecek”

Kayseri’de meydana gelen hain terör saldırısında çok sayıda askerimiz şehit olurken yaralı askerlerimiz de var. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi. Başkan Gürlesin, “Terörle mücadelemiz asla hiçbir şekilde taviz vermeden sonuna kadar devam edecektir. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler Türk milletine hesap verecekler” dedi.   Terör kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi. Kayseri'de, Erciyes Üniversitesi yakınlarında bomba yüklü bir araçla, çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu özel halk otobüsüne yönelik bombalı araçla saldırı gerçekleştirildi. TSK'dan yapılan açıklamada 13 askerin şehit olduğu, 48 personelin yaralandığı bildirildi. Açıklamada sivillerin de yaralanmış olabileceği belirtildi.Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayseri’de meydana gelen bu hain saldırıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.  “Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimizin yer aldığı halk otobüsüne yönelik saldırıda şehitlerimiz ve yaralılarımız var” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mesajında şu görüşlere yer verdi; “Bu terör saldırısını şiddetle lanetliyor, bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Alçakça gerçekleştirilen saldırıda teröristler bir kez daha silahsız askerlerimizi hedef aldı. Vicdandan yoksun, insanlık dışı bu saldırı, ülkemizin bütününe, birlik ve beraberliğimize ve demokrasimize yapılmıştır. Bu menfur saldırıyı yapan canileri, yaptıran ve destekleyenleri Rabbim Kahhar ismiyle kahretsin. Ancak herkes şunu bilsin ki; bu millet binlerce yıldır bir arada barış ve huzur içinde yaşamıştır. Bundan sonra da öyle olacaktır. Terörle mücadelemiz asla hiçbir şekilde taviz vermeden sonuna kadar devam edecektir. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler Türk milletine hesap verecekler, terör dize getirilecektir. Acımız ve öfkemiz büyüktür ama Milletimiz birbirine kenetlenerek bu zor günleri de elbette geride bırakacaktır. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum”  
denizli haber / denizli 20 haber / Başkanı Hüseyin Gürlesin: “Bunu yapanlar hesabını verecek”

Kayseri’de meydana gelen hain terör saldırısında çok sayıda askerimiz şehit olurken yaralı askerlerimiz de var. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi. Başkan Gürlesin, “Terörle mücadelemiz asla hiçbir şekilde taviz vermeden sonuna kadar devam edecektir. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler Türk milletine hesap verecekler” dedi.

 

Terör kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi. Kayseri'de, Erciyes Üniversitesi yakınlarında bomba yüklü bir araçla, çarşı iznine çıkan askerlerin içinde bulunduğu özel halk otobüsüne yönelik bombalı araçla saldırı gerçekleştirildi. TSK'dan yapılan açıklamada 13 askerin şehit olduğu, 48 personelin yaralandığı bildirildi. Açıklamada sivillerin de yaralanmış olabileceği belirtildi.Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayseri’de meydana gelen bu hain saldırıyla ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.  “Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimizin yer aldığı halk otobüsüne yönelik saldırıda şehitlerimiz ve yaralılarımız var” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mesajında şu görüşlere yer verdi; “Bu terör saldırısını şiddetle lanetliyor, bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Alçakça gerçekleştirilen saldırıda teröristler bir kez daha silahsız askerlerimizi hedef aldı. Vicdandan yoksun, insanlık dışı bu saldırı, ülkemizin bütününe, birlik ve beraberliğimize ve demokrasimize yapılmıştır. Bu menfur saldırıyı yapan canileri, yaptıran ve destekleyenleri Rabbim Kahhar ismiyle kahretsin. Ancak herkes şunu bilsin ki; bu millet binlerce yıldır bir arada barış ve huzur içinde yaşamıştır. Bundan sonra da öyle olacaktır. Terörle mücadelemiz asla hiçbir şekilde taviz vermeden sonuna kadar devam edecektir. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler Türk milletine hesap verecekler, terör dize getirilecektir. Acımız ve öfkemiz büyüktür ama Milletimiz birbirine kenetlenerek bu zor günleri de elbette geride bırakacaktır. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.