Başkarcı Kır Düğün Salonu Yükseliyor

DENİZLİ 28.02.2017 - 16:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkarcı Kır Düğün Salonu Yükseliyor

Merkezefendi Belediyesi tarafından Başkarcı Mahallesi’ndeki kır düğün salonunun yapımı devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kır düğün salonunda incelemelerde bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “Tesisimiz tüm Denizli’ye hizmet edecek” dedi.

Merkezefendi Belediyesi ilçenin her bölgesinde projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu projelerden bir tanesi de şu sıralar Başkarcı Mahallesi’nde yükseliyor.Başkarcı Mahallesi’nde devam eden Başkarcı Kır Düğün Salonu ve Sosyal Tesiste çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.   Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Başkarcı Kır Düğünü Salonu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “Başkarcı Mahallemizde kır düğün salonu ve sosyal tesis için geçtiğimiz aylarda ihale gerçekleştirmiştik. İnşaatımızı son sürat devam ettiriyoruz. Temmuz, Ağustos ayları gibi burayı bitirmeyi planlıyoruz. Bittiği takdirde sadece Merkezefendi ’ye değil tüm Denizli’ye hizmet edecek. Son derece güzel, nezih, tam anlamıyla kır düğünü konseptinde üretilmiş projedir. Başkarcımıza yakışan, özellikle yaz aylarında vatandaşlarımıza hizmet edecek bu güzel projemizi incelemek üzere buradayız. İnşallah en kısa süre içerisinde tamamlayıp hizmete açacağız. Çamların gölgesinde kır düğünü ve nikâh gibi organizasyonlar için açık sahne ve oyun alanları, çocuk oyun ile açık oturma alanları, yürüyüş yolları ve otopark, Merkezefendililerin hizmetinde olacak.”dedi.     11 bin 260 metrekarelik sosyal tesis içinde bin 644 metrekare kapalı alanda 600 kişilik düğün salonu ve 100 kişilik kafeterya bulunuyor.  
Merkezefendi Belediyesi tarafından Başkarcı Mahallesi’ndeki kır düğün salonunun yapımı devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kır düğün salonunda incelemelerde bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “Tesisimiz tüm Denizli’ye hizmet edecek” dedi.

Merkezefendi Belediyesi ilçenin her bölgesinde projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu projelerden bir tanesi de şu sıralar Başkarcı Mahallesi’nde yükseliyor.Başkarcı Mahallesi’nde devam eden Başkarcı Kır Düğün Salonu ve Sosyal Tesiste çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Başkarcı Kır Düğünü Salonu’nda incelemelerde bulundu. Başkan Subaşıoğlu, “Başkarcı Mahallemizde kır düğün salonu ve sosyal tesis için geçtiğimiz aylarda ihale gerçekleştirmiştik. İnşaatımızı son sürat devam ettiriyoruz. Temmuz, Ağustos ayları gibi burayı bitirmeyi planlıyoruz. Bittiği takdirde sadece Merkezefendi ’ye değil tüm Denizli’ye hizmet edecek. Son derece güzel, nezih, tam anlamıyla kır düğünü konseptinde üretilmiş projedir. Başkarcımıza yakışan, özellikle yaz aylarında vatandaşlarımıza hizmet edecek bu güzel projemizi incelemek üzere buradayız. İnşallah en kısa süre içerisinde tamamlayıp hizmete açacağız. Çamların gölgesinde kır düğünü ve nikâh gibi organizasyonlar için açık sahne ve oyun alanları, çocuk oyun ile açık oturma alanları, yürüyüş yolları ve otopark, Merkezefendililerin hizmetinde olacak.”dedi.

 

 

11 bin 260 metrekarelik sosyal tesis içinde bin 644 metrekare kapalı alanda 600 kişilik düğün salonu ve 100 kişilik kafeterya bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.