Basketbolun yıldızları Denizli'den geçti

GÜNDEM 13.03.2017 - 10:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Basketbolun yıldızları Denizli'den geçti

10-12 Mart tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde Ana lig Basketbol yarı finalleri oynandı.

Hafta sonu Denizli’de gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Finalleri sonunda finalistler belli oldu.     10-12 Mart tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde Ana lig Basketbol Yarı finalleri oynandı. Erkekler ve Bayanlarda toplam 24 takımın mücadele ettiği maçlar Vali Recep Yazıcıoğlu ve PAÜ Arena’da oynandı.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda yapılan maçlarda sporcular parkede takımlarının başarısı için ter döktü. Üç gün süren heyecanda İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, salonları gezerek sporcuların heyecanına ortak oldu.     MAÇ TECRÜBESİ KAZANIYORLAR   Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak için Spor Genel Müdürlüğü tarafından 4 yıldır uygulanan Anadolu Yıldızlar Liginde, sporcular daha fazla maç tecrübesi kazanıyor. Proje ile uzun vadede Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem oluşturmak hedefleniyor.   FİNALE 8 BİLET   24 takımın katıldığı Ana lig Basketbol Yarı Finallerinden gruplarını ilk sırada bitiren üç takım ve en iyi iki ikinci finale yükselmeye hak kazandı. Müsabakaların ardından sporculara sertifikaları verildi.     Erkekler A GRUBU İstanbul Anadolu B GRUBU Kocaeli C GRUBU İstanbul Avrupa En İyi İkinci: Mersin   Bayanlar A GRUBU İstanbul Avrupa B GRUBU İzmir C GRUBU İstanbul Anadolu En İyi İkinci: Mersin
10-12 Mart tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde Ana lig Basketbol yarı finalleri oynandı.

Hafta sonu Denizli’de gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Finalleri sonunda finalistler belli oldu.

 

 

10-12 Mart tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde Ana lig Basketbol Yarı finalleri oynandı. Erkekler ve Bayanlarda toplam 24 takımın mücadele ettiği maçlar Vali Recep Yazıcıoğlu ve PAÜ Arena’da oynandı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda yapılan maçlarda sporcular parkede takımlarının başarısı için ter döktü. Üç gün süren heyecanda İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, salonları gezerek sporcuların heyecanına ortak oldu.

 

 

MAÇ TECRÜBESİ KAZANIYORLAR

 

Sporu tabana yaygınlaştırmak, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturmak için Spor Genel Müdürlüğü tarafından 4 yıldır uygulanan Anadolu Yıldızlar Liginde, sporcular daha fazla maç tecrübesi kazanıyor. Proje ile uzun vadede Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem oluşturmak hedefleniyor.

 

FİNALE 8 BİLET

 

24 takımın katıldığı Ana lig Basketbol Yarı Finallerinden gruplarını ilk sırada bitiren üç takım ve en iyi iki ikinci finale yükselmeye hak kazandı. Müsabakaların ardından sporculara sertifikaları verildi.

 

 

Erkekler

A GRUBU

İstanbul Anadolu

B GRUBU

Kocaeli

C GRUBU

İstanbul Avrupa

En İyi İkinci: Mersin

 

Bayanlar

A GRUBU

İstanbul Avrupa

B GRUBU

İzmir

C GRUBU

İstanbul Anadolu

En İyi İkinci: Mersin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.