Başlık Zolan'dan Denizlispor'a sınırsız destek:

SPOR 10.12.2016 - 08:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başlık Zolan'dan Denizlispor'a sınırsız destek:

denizli haber / denizli 20 haber / Başlık Zolan'dan Denizlispor'a sınırsız destek: "Her zaman yanınızdayız"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı, makamında ziyaret eden Denizlispor heyeti sınırsız destek sözü aldı.   Dün akşam Asbaşkan Taner Atilla, Teknik direktör Ali Tandoğan, kaptanlar Ömer ve Cenk ile Asbaşkan Ali Fırat'ı buluşturdu. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede samimi ve hoş sohbet vardı.   Başkan Osman Zolan, "Her birinizin içtenlikle görevinizi yapmanız taktirle karşılanmaktadır. Şunu bilin ki her daim arkanızdayız.Her türlü desteği şimdiye kadar verdik vermeye de devam edeceğiz" diyen Zolan ayrıca prim sözü de verdi.   Başkan Zolan'ın, prim sözünün yanında başka destekler de alan ekip kabullerinden dolayı başkana çok teşekkür etti.
denizli haber / denizli 20 haber / Başlık Zolan'dan Denizlispor'a sınırsız destek: "Her zaman yanınızdayız"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı, makamında ziyaret eden Denizlispor heyeti sınırsız destek sözü aldı.

 

Dün akşam Asbaşkan Taner Atilla, Teknik direktör Ali Tandoğan, kaptanlar Ömer ve Cenk ile Asbaşkan Ali Fırat'ı buluşturdu. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede samimi ve hoş sohbet vardı.

 

Başkan Osman Zolan, "Her birinizin içtenlikle görevinizi yapmanız taktirle karşılanmaktadır. Şunu bilin ki her daim arkanızdayız.Her türlü desteği şimdiye kadar verdik vermeye de devam edeceğiz" diyen Zolan ayrıca prim sözü de verdi.

 

Başkan Zolan'ın, prim sözünün yanında başka destekler de alan ekip kabullerinden dolayı başkana çok teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.