Başvurular Devam Ediyor

DİĞER 17.08.2016 - 13:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başvurular Devam Ediyor

2016 KPSS Ortaöğretim ve Ön Lisans başvuru süreci devam ederken, adaylara konu ile ilgili önemli uyarılar geldi. Adaylar bu uyarıları kesinlikle dikkate almalıdır. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim ve önlisans düzeyinde başvuru işlemleri 09 Ağustos itibari ile başladı ve 24 Ağustos 2016 tarihinde sona erecek. Sınava girmek isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin   http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. 2016-KPSS ortaöğretim ve ön lisansa son başvuru tarihi olan 24 Ağustos 2016 tarihi itibariyle ön lisans diploması almaya hak kazanmış adaylar, ortaöğretim düzeyinde sınava girmek için başvuramazlar. ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde geçerli bir fotoğrafı ve/veya eğitim bilgisi bulunmayan adaylar ile sistemde mevcut eğitim bilgisinde düzeltme/değişiklik olan adaylar başvuru işlemlerini bir başvuru merkezinden yapacaklardır. BAŞVURU SÜRESİ: 9-24 Ağustos 2016 (Ücret ödeme için son gün, 25 Ağustos) SINAV TARİHİ: Ön Lisans Düzeyi : 22 Ekim 2016Ortaöğretim Düzeyi : 23 Ekim 2016 SINAV SAATİ VE SÜRESİ: 09.30, 120 dakika (2 saat) KPSS SINAV ÜCRETİ: 55,00 TL Sınav ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için 25 Ağustos 2016 tarihinde mesai saati bitiminde; ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için 25 Ağustos 2016 tarihinde saat 23.59'da sona erecek olup başvuru süresi uzatılmayacaktır. BAŞVURU BİLGİLERİNİZİ KONTROL EDİN! Başvurusunu tamamlayan tüm adaylar, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin İnternet sayfasında yer alan Aday İşlemleri Sisteminden (ais.osym.gov.tr) başvuru bilgilerini mutlaka kontrol etmeli, başvurusunun tamamlandığını teyit ederek sınavın diğer aşamalarında gerekebileceğinden aday başvuru kayıt bilgilerinin yazıcıdan bir dökümünü edinmelidir. İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURACAK ADAYLAR DİKKAT! ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde geçerli fotoğrafı (Son 50 ay içerisinde çekilmiş) ve geçerli eğitim bilgisi bulunan adaylar; başvuru işlemlerini bireysel olarak internet aracılığıyla (ais.osym.gov.tr) yapabileceklerdir.  

2016 KPSS Ortaöğretim ve Ön Lisans başvuru süreci devam ederken, adaylara konu ile ilgili önemli uyarılar geldi. Adaylar bu uyarıları kesinlikle dikkate almalıdır.

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim ve önlisans düzeyinde başvuru işlemleri 09 Ağustos itibari ile başladı ve 24 Ağustos 2016 tarihinde sona erecek. Sınava girmek isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin
 

http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır.

2016-KPSS ortaöğretim ve ön lisansa son başvuru tarihi olan 24 Ağustos 2016 tarihi itibariyle ön lisans diploması almaya hak kazanmış adaylar, ortaöğretim düzeyinde sınava girmek için başvuramazlar. ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde geçerli bir fotoğrafı ve/veya eğitim bilgisi bulunmayan adaylar ile sistemde mevcut eğitim bilgisinde düzeltme/değişiklik olan adaylar başvuru işlemlerini bir başvuru merkezinden yapacaklardır.

BAŞVURU SÜRESİ: 9-24 Ağustos 2016 (Ücret ödeme için son gün, 25 Ağustos)

SINAV TARİHİ: Ön Lisans Düzeyi : 22 Ekim 2016Ortaöğretim Düzeyi : 23 Ekim 2016

SINAV SAATİ VE SÜRESİ: 09.30, 120 dakika (2 saat)

KPSS SINAV ÜCRETİ: 55,00 TL

Sınav ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için 25 Ağustos 2016 tarihinde mesai saati bitiminde; ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için 25 Ağustos 2016 tarihinde saat 23.59'da sona erecek olup başvuru süresi uzatılmayacaktır.

BAŞVURU BİLGİLERİNİZİ KONTROL EDİN!

Başvurusunu tamamlayan tüm adaylar, başvuru süresi içinde ÖSYM'nin İnternet sayfasında yer alan Aday İşlemleri Sisteminden (ais.osym.gov.tr) başvuru bilgilerini mutlaka kontrol etmeli, başvurusunun tamamlandığını teyit ederek sınavın diğer aşamalarında gerekebileceğinden aday başvuru kayıt bilgilerinin yazıcıdan bir dökümünü edinmelidir.

İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURACAK ADAYLAR DİKKAT!

ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde geçerli fotoğrafı (Son 50 ay içerisinde çekilmiş) ve geçerli eğitim bilgisi bulunan adaylar; başvuru işlemlerini bireysel olarak internet aracılığıyla (ais.osym.gov.tr) yapabileceklerdir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.